2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Pite művészet? Igen!

Egy nő megalkotta a "Pie Art"-ot új, bonyolult és művészi tervekkel és gyönyörű végeredményekkel!

Két évvel ezelőtt Lauren Ko cukrász bonyolult és művészi desszerteket kezdett készíteni. Erről a Bored Panda is beszámolt a múlt évben. Nos, amint ezt megtudta, még többet kezdett sütni, és csodálatos munkája még a korábbinál is jobb lett!

Pitéi különlegességei a geometriai minták, egyenes vonalak és kontrasztos színek. Különböző ízeket, színeket és textúrákat használ, amelyeket soha nem képzelnénk el a pitéken, ha például mi nekiállunk sütni. Munkája egy igazi művészetté vált, és gyakran gondolják azt az emberek, hogy profi művészeti képzésen vett részt tervezésben és főzésben. Az igazság az, hogy soha nem volt művészeti szakmai képzése, "csak" szereti a művészetet.

Lauren egyébként San Diegóban született, Kaliforniában, de nemrég Washingtonba költözött, ahol megnyitotta saját cukrászatát - a Lolo Kitchen-t.

Instagram-fiókjának sok követője van, akik szívesen próbálják elképesztő pite-ét. Tehát ne pazarold az idődet, görgess le a képekhez és a szemed hálás lesz érte!

Még több kép: Instagram

Ha épp nincs ihleted a hétvégi vacsorához, de nem is szeretnél ilyen pitéket sütni, akkor válogass a Mit főzzek ma témánk receptjei közül itt lentebb, biztosan találsz kedvedre valót köztük!
Elő- és főétel
Desszert, nasi
Elő- és főétel
Desszert, nasi
Elő- és főétel
Desszert, nasi
Elő- és főétel
Desszert, nasi
További anyagok