16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Zseniális rajzokkal mutatja be az anyuka a szoptatás nehézségeit

Egy texasi anyuka zseniális rajzokkal próbálta meg elmagyarázni férjének, hogy miért olyan morcos reggelenként. A nő a Facebookon is megosztotta a képeket, az internet népe pedig valósággal megőrül a rajzokért.

Van, hogy az ember szavakkal egyszerűen képtelen kifejezni az érzéseit. Így volt ezzel a texasi Mattea Goff is, aki nem tudta megmagyarázni férjének, hogy miért szokott morcos lenni reggelenként. 

Az anyuka minden éjszaka meglehetősen sokat van ébren, hogy szoptatni tudja öt hónapos lányukat, Aurorát. Férje, Kris eközben békésen alszik mellette. A kétgyermekes anyuka ezt elég nehezen viseli, reggelenként gyakran ingerült. Éppen ezért döntött úgy, hogy lerajzolja férjének, mi is áll viselkedése hátterében. Mattea szerencsére a Facebookon is megosztotta alkotásait, így mi is megcsodálhatjuk azokat.

A képeken a pár, illetve babájuk látható. A férj, feleség és a kicsi eleinte békésen alszik, a baba azonban az éjszak közepén felriad.

Mikor Mattea megszoptatja lányát, a baba rúgkapálni és karmolni kezd...

...majd odahány az ágyba...

Emiatt az anyuka egész éjszaka ébren van, míg párja kipiheni magát – ráadásul mellbimbói is épek maradnak.

...a párja, akinek a mellbimbói teljes mértékben haszontalanok :D 

Mattea bejegyzésére eddig mintegy 157 ezer reakció érkezett, emellett 209 ezer megosztást is kapott. A poszthoz több anyuka is hozzászólt, akik azt írták: a rajzok tökéletesen mutatják be a valóságot.

Utóbb Mattea azt nyilatkozta, hogy férje egy remek ember, de másokhoz hasonlóan bizonyos helyzeteket nem tud megérteni, ha nem élte át őket. A nő szerint rajzai jól szemléltetik az anyasággal járó fáradtságot, melyet nehéz leírni olyanoknak, akik nem estek át rajta.

Nem csak humoros dolgokat találsz a lenti Babázol? Segítünk! témánkban, érdemes keresgélni a cikkek között!
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok