8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Rice up terméket a Napibio weboldalról

A rizs számtalan országban nagyon fontos részét képezi a mindennapi étkezésnek. A legtöbben csak néhány típusát ismerik, pedig a közismert “fehér rizs” nem az egyetlen rizs fajta. Gondoljunk csak bele, létezik basmati rizs, barna rizs és még sok-sok egyéb. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy a rizsből egyéb finomságokat is lehet készíteni. Például mit? Eláruljuk!

 

Ismerjük meg a Rice up termékeket. Két formájuk található meg a Napibio weboldalán, a chipsek és a puffasztott szeletek. Olyan rágcsálnivalók ezek, amik teljes mértékben csakis természetes alapanyagokat tartalmaznak. Teljeskiörlésű barna rizsből készülnek, és ezáltal gluténmentesek is, úgy hogy közben nagyon gazdag rostforrások.

A Rice up termékekkel könnyen kiválthatjuk a nassolnivalónkat úgy, hogy közben egészségesen táplálkozunk, és nem a töménytelen mennyiségű cukrot visszük be a szervezetünkbe. Nagyon ropogósak és ízletesek, a sokszínű választék közül pedig egészen biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

Milyen ízek közül tudunk választani?

A puffasztott rizsszeletek közül az alábbi ízek találhatóak meg: amaránt-hajdinás, quinoa-chia magos, natúr. Chipsek közül az alábbiak választhatóak: csipős chilis, hagymás tejfölös, barbecue-s, ketchup-ös, paprikás, sajtos, chia-quinoa-s, köles-napraforgós, hajdina-amarántos, proteines chips beluga lencsével, proteines chips mungóbabbal és proteines chips vörös lencsével.

Kijelenthetjük, hogy nem a hagyományos sajtos és sós ízesítéseket fogjuk megtalálni ezeknél a rizsből készült nassolnivalóknál, így az ínyencebbek számára új kalandot is jelent a különböző típusok megkóstolása.

Nagyon könnyen megrendelhetjük bármelyiket a Napibio oldaláról és eldönthetjük, hogyan is szeretnénk átvenni a terméket. Választhatjuk a termék Pick Pack pontra történő kiszállíttatását, de van mód személyes átvételre is Budapest területén belül két helyen is, (ekkor nem számítanak fel sem futár, sem csomagolási díjat), vagy a házhosszállítás mellett is dönthetünk, melynek díja 15.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

A Napibio oldalán közel 18.000 termék közül szemezgethetünk. A választás megkönnyítéséhez a termékek kategóriák és gyártók szerint vannak elhelyezve az oldalon. Könnyedén le lehet adni rendelésünket a weboldalon vagy akár telefonon keresztül is.

Regisztráció mind a két esetben szükséges. Érdemes körülnézni az új termékek között is, hiszen kínálatuk a vevők igényeinek megfelelően folyamatosan bővül. Amennyiben nem megfelelő a termék, akkor a jogszabályban foglaltak szerint vissza lehet küldeni 14 napon belül, és megtérítik az árát a vásárlás jogi feltételeinek betartásával.

 

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok