28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

A 98 éves anya idősotthonba költözik, hogy a 80 éves fiát gondozhassa

... mert "egy anya soha nem szűnik meg anyának lenni"

Nincs erősebb kötelék, mint  anya és gyermeke közötti szeretet, és ez a történet tökéletes példa erre.

A 98 éves Ada Keating, csatlakozott a legidősebb fiához, a 80 éves Tomhoz a Moss View idősotthonban, Liverpoolban, hogy gondoskodhasson róla.

Adának és néhai férjének, Harrynek, négy gyermekük született: Tom, Barbara, Margi és Janet, aki már 13 éves korában meghalt. A nyugdíjazás előtt Tom festő- és dekorátőrként a HE Simm építési szolgáltatónál dolgozott a Prescot Roadon. Tom 2016-ban lett a Moss View otthon lakója, mert gondozásra lett szüksége.

Ada és a fia elválaszthatatlanok, szívesen  töltik együtt az idejüket - különösen játékokat szeretnek játszani  és az Emmerdale című televíziós sorozatot nézik. "Minden este bemegyek a szobájába és jó éjt kívánok Tomnak  és bemegyek hozzá naponta jó reggelt kívánni – mondja Ada, aki korábban kisegítő nővérként dolgozott. "Ha  kimegyek  a fodrászhoz, keres, hogy mikor jövök haza. Amikor megjövök, tárt karokkal, és nagy öleléssel fogad. "

Tom is örül annak, ahogy a dolgok mennek. "Nagyon jó itt, és örülök, hogy többet látom  anyámat, amióta itt él. Jó, hogy törődik velem. Néha ilyeneket is mond: "Rendesen viselkedj!"

"Nagyon megható dolog a Tom és Ada közötti bensőséges kapcsolatnak a tanúja lenni. Örülünk, hogy képesek voltunk mindkettejük igényeit kielégíteni" - mondta Philip Daniels az idősotthon vezetője. "Nagyon ritka, hogy anyák és gyermekeik ugyanabban az otthonban legyenek elhelyezve, és természetesen arra törekszünk, hogy a lehető legjobban érezzék magukat együtt."

Ahogy Ada mondja: „Egy anya soha nem szűnik meg anyának lenni"

Forrás: www.boredpanda.com

További, az életünkről szóló elgondolkodtató vagy megható hírek lejjebb az oldalon...
Elgondolkodtató
Megható
Elgondolkodtató
Megható
Elgondolkodtató
Megható
Elgondolkodtató
Megható
További anyagok