8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Híres testvérek - vajon hányat ismersz közülük?

A hírességek világában azt gondolnánk, hogy ezek a szép és tehetséges emberi lények egy másik bolygóról jöttek, mert ritkán hallunk családjuk életéről.

Bár nem tudunk róla, a legtöbb celebnek vannak testvérei, akár beszélnek róluk, akár nem. 

De vannak olyan celeb testvérek, akik kiemelkedően sikeresek valamilyen szakmában. Például tudták-e, hogy az egyik színész-óriásnak a testvére Tanzánia jószolgálati nagykövete?  Vagy, hogy egy másik hollywoodi celebnek a lánytestvére a filmcsillagok sminkmestere?  Ebből a cikkből sok minden kiderül a hírességek testvéreinek sikeres életéről. 

Brad és Doug Pitt

Azt hihetnénk, nehéz annak sikeresnek érezni magát, akinek a bátyja világhírű színész. Brad Pitt öccse, Doug azonban így tesz: sikeres üzletember, Tanzánia első jószolgálati nagykövete volt, a Kilimandzsáró megmászásával 750.000 dollárt gyűjtött tiszta vízben szegény területek ellátására – és az első amerikai volt, aki lefelé haladt mountain bike-kal!


A St. Louis Magazine-nek elmondta, hogyan kezeli azokat, akik híres öccséről érdeklődnek: - Azt mondom: ennél büszkébb nem is lehetek rá! - Bármilyen monoton is ez, most már 25 éve válaszolok ugyanezekre a kérdésekre. Megértem, hogy izgatottak, de ha 25 éven keresztül minden héten ugyanarra a kérdésre kell válaszolni, a szemem már egyre meredtebb.


2012-ben Doug Pitt a Virgin Mobile Australia telekom céggel társulva derűs videot készített az életéről, ebben úgy gúnyolódik magán, hogy ő a bátyjához képest egy "átlagos János." A Nova FM Rádió megkérdezte tőle, engedélyezte-e ezt a bátyja. – Tiszteletből mondtam ezt – válaszolta Doug. – Ő 25 éve kint van ebben az arénában, ahová én sosem léptem be. Ez az ő melója, én más utat választottam.”

Végül Doug úgy határozott, megküzd ezzel is, és egy újabb hihetetlen dologgal gazdagította a teljesítményét.

Sandra Bullock és Gesine Bullock-Prado

A híres színésznő, Sanrda Bullock Amerika kedvence, és testvérének is nagyon sikeres a karrierje.  Míg Sandra Bullock a Beépített szépség, A szív bajnokai és a Gravitáció című filmekben játszott szerepeiéről híres, addig testvére, Gesine Bullock-Prado a vendéglátásban, cukrászként lett ismert. 


Nemcsak csodás édességeket készít, de öt könyvet is írt cukrászati finomságokról, valamint életéről. Gesine rendszeresen ír olyan magazinoknak is, mint a Better Homes & Gardens (lakás és kert)  és a Craftsy (kézművesség).  És ha valakit az érdekel, hogy vajon Sandra Bullock olvassa-e a testvére könyveit, nos erre választ kapunk az Entertainment Tonight című műsor interjújából. Ebben a színésznő  testvérének  Az Egy mestercukrász édességei című könyvének bemutatója alkalmából  ezt mondta:

"Dőltem a nevetéstől egész idő alatt, míg olvastam."


Világos, hogy ezek ketten úgy támogatják egymást, amennyire csak a testvérek képesek rá. 


Bár Sandra a tulajdonosa az Austin's Cozy Deli-nek és  Walton's Fancy and Staple-nek, Gesine eloszlatta  a pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy együtt írnának egy szakácskönyvet. A Texas Monthlynak adott interjújában Gesine Bullock-Prado ezt nyilatkozta: - Annyira más az életünk, neki éttermei vannak, én nem szeretném, ha nekem lennének. Annyira elfoglaltak vagyunk mindketten, hogy ha végre együtt vagyunk, akkor nem akarunk együtt dolgozni, inkább együtt játszunk.

Igazi testvér!  

Mary-Kate, Ashley és Elizabeth Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen kétségkívül a leghíresebb színész ikertestvérek.  A Bír-lak című televíziós filmsorozatban  Michelle Tanner szerepét felváltva alakítva már gyerekkorukban fantasztikus elismerésben volt részük. De kevesen tudják, hogy Elisabeth nevű testvérük is kezd a hollywoodi rangú  színészek sorába emelkedni. Olyan filmekben játszott, mint a Martha Marcy May Marlene, az Amerika Kapitány: Polgárháború és a legújabb, a Wind River- Gyilkos nyomon. 


"Kissé elegem van a szokásos interjúkérdésből, hogy, milyen volt felnőni az Olsen családban. Nem olyan volt, mintha mindig dolgoztak volna, de valójában azt csinálták. De már én is öt-hat éve színészkedek, és még mindig testvéreimről  beszélünk?" – nyilatkozta.


Persze, előnyei is vannak annak, ha valakinek celeb testvérei vannak. A Modern Luxurynak adott interjúban Elizabeth Olsen elmondta, hogy nővéreitől tanácsokat kapott arra vonatkozóan, hogy milyen rivaldafényben élni és együttműködni a médiával. - Ők nagyon szűkszavúan nyilatkoznak, én viszont nem figyeltem arra, hogy mit mondok a sajtónak, mert azt gondoltam, senkit se fog érdekelni – nyilatkozta.  - Még ha azt is gondolod, hogy senki sem fogja elolvasni azt a cikket, később valaki, valami másért felidézheti!  – figyelmeztették a nővérei.

Nicole és Antonia Kidman

Az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman, rivaldafényben van, akárcsak testvére, Antonia is. Míg Nicole Amerikában futott be, addig Antonia szülőhazájukban, Ausztráliában, mint tévés személyiség, műsorvezető és mint egy családdal, háztartással foglalkozó könyv szerzője.  Antoniának elege lett a szülőhazájából és úgy döntött, hogy családjával elkötözik Szingapúrba, hogy elmeneküljön a média elől. Egy interjúban nyilatkozva ezt mondta: - Szingapúrban nincsenek pletykalapok, így látókörön kívül vagyok. - És mi van, ha Nicole meglátogat? – kérdezték. - Amikor itt volt, a 3-4 nap alatt, senki sem ismerte fel - mondta Antonia. 


Nehéz elhinni, hogy a felnövekvő Nicole nem magát tartotta volna a család szépségének. De egy interjúban a színésznő így nyilatkozott a testvéréről: - Barna a bőre, és gyönyörű, barna a haja. Amikor együtt sétálunk az utcán, az emberek azt mondják: Oh, Nicole, olyan gyönyörű a testvéred! 


Tagadhatatlanul mindkettő gyönyörű is, és okos is. 

Robert és Lizzy Pattinson

Robert Pattinsonnak, aki Edward Cullent, a szívtipró vámpírt alakítja az Alkonyat című fimsorozatban, van egy ugyancsak tehetséges testvére. Lizzy Pattinson énekesnő nemcsak olyan együttesekkel lépett fel, mint az Auróra és a német Milk & Sugar, de egy olyan filmnek a háttérénekeseként is szerepelt, mely testvérét reflektorfénybe helyezte. 


De Lizzy zenei karrierje ezzel nem merült ki. 2014-ben az angliai X-Faktor tehetségkutató verseny győztese lett. Egy interjúban a bátyja arról beszélt, milyen büszke volt Lizzyre. - Annyira izgatott voltam, el vagyok ragadtatva attól, hogy ilyen sokra vitte.


De nemcsak a színész büszke testvérére, hanem ez fordítva is igaz. Az Absolute Radionak nyilatkozva Lizzy arról beszélt, hogy a testvére példakép számára. - Rob semmitől sem ijed meg, …. sokat tanulok tőle, mert semmitől sem fél, és nagyon magabiztos… valójában nagyon inspirálóan hat rám.  


Énekes és színész karrier, és testvérek, akik jól kijönnek egymással! Ennek a családnak fantasztikusan jó génjei vannak. 

Jude és Natasha Law

Jude Law színész többek között olyan patinás díjak tulajdonosa, mint két Oszkár és három Golden Globe. Testvére, Natasha Law, más téren sikeres, nevezetesen a művészetben.  Natasha festőként ismert, főként lenyűgöző női portréiról híres és olyan klienseknek dolgozik, mint a Vogue, a Max Mara, és a Tiffany & Co. Úgy tűnik, hogy a Law családnak komoly művész vénája van! 


Bár mindketten jó nevet szereztek maguknak, személyiségüket tekintve a két Law testvér nem is különbözhetne jobban egymástól. Natasha szerint ők „ég és föld”, és hangsúlyozza, hogy a testvére sokkal több, mint egy szép arc. Így nyilatkozott a Telegraph című lapnak: - Azt hiszem, hogy az ember személyiségére kihat, hogy olyan szép, és tudja, hogy mindenki annak látja. De ezzel együtt ő egy két lábbal földönjáró ember, azonkívül hűséges fajta és ragaszkodik a családjához.

Rachel és Kayleen McAdams

Rachel McAdams kétségtelenül tehetséges, gyönyörű színésznő, de tudtuk-e, hogy a sminkje a húga, Kayleen miatt ilyen jó mindig? Kayleen McAdams sikeres celeb sminkes, a vendégei, mint a nővére, Sofia Vergara vagy Diane Kruger egyenesen a vörös szőnyegre léphetnek a sminkszobából. Kayleen smink-szenvedélye akkor kezdődött, amikor meglátogatta a nővérét, Rachelt annak első nagysikerű filmje, a Szerelmünk lapjai forgatásán, és látta a sminkesek rendkívüli, különleges munkáját.
Bár a testvérpár mindkét tagja sikeres, számíthatnak egymás támogatására kaotikus életmódjuk szervezésében.

A Hollywood Reporternek adott interjújában Rachel azt mondta, Kayleennek nagyon nyugtató hatása van. Egy kétórás együttlét vele felkészíti őt az estére. Kayleen erre reagálva azt mondta, örül, hogy segíthet Rachelt megnyugtatni, mielőtt elindul este, mert sokminden várja.


Jó látni, hogy a sikeres testvérek mindig ott vannak egymásnak.

Jennifer és Lynda Lopez

Mindannyian ismerjük őt, hiszen ő a szomszéd lány, "Jenny From the Block", de az ünnepelt énekesnek van még valakije, aki mellette nőtt fel a Bronx-ban: a húga, Lynda Lopez, aki azonban nem él a nővére árnyékában: díjnyertes újságíró és az ABC Radio műsorvezetője. Korábban dolgozott a Fox-nál, a VH1-nél és a CBS Radionál. 


Lynda és Jennifer Lopez között kétségtelenül különleges kötés van. Eltekintve attól, hogy mindketten értik, milyen az élet a rivaldafényben, ők úgy állnak közel egymáshoz, ahogy csak a testvérek tudnak. A HuffPost Live-nak nyilatkozva Jennifer azt mondta:

"Hát én meg Lynda …., az vicces. Én vagyok a középső, van még egy nővérünk, Leslie, Lynda a legkisebb, és hát nem is tudom, valahogy mindig nagyon közel álltunk egymáshoz… És azt hiszem, amikor Los Angelesbe költöztem, a leginkább a testvéreim hiányoztak, különösen Lynda… mi valahogy mindig a legjobb barátnők is voltunk."


Az érzés határozottan kölcsönös. Lynda ezt mondta: - Annak ellenére, hogy nem egészen 2 év van csak közöttünk, Jennifert mindig felnőttnek tartottam,  olyan valakinek, akihez nemcsak közel állok, hanem a barátom is… olyan valaki, akire számíthatok, és aki vigyáz rám. Mindig úgy éreztem, van valaki, aki vigyáz rám.

Rupert és James Grint

Lehet, hogy nem varázsló, viszont bizonyosan varázslatos a versenypályán! Rupert Grintnek, aki Ron Weasley-t játssza a Harry Potter filmekben, van egy öccse, James, aki profi autóversenyző. James egy első vonalbeli angol rallycross csapathoz, az Albatec-hez szerződött, és interjút adott a Daily Mail-nek. 

"Sosem tekintettem úgy Rupert sikerére, hogy az enyém is lehetne" – mondta. – "Sosem lettem volna színész. Mire Rupert karrierje beindult, én már eldöntöttem, hogy autóversenyző leszek. Rupert sikere arra ösztönzött, hogy a saját területemen legyek kiemelkedő. Kezdetben mindenki Rupert Grint testvéreként ismert engem. Ki kellett alakítanom egy saját identitást: ehhez az vezetett, hogy jó voltam a sportban."


Rupert ebben az interjúban beszélt arról is, milyen volt felnőni az öccsével, akinek életszükséglete a sebesség. – James és én úgy nőttünk fel, hogy imádtuk az autókat és az autóversenyzést. Robogóval kezdtük, azután jött a go-kart és a quad. James úgy emlékszik, hogy mindig ő nyert, én másképp emlékszem. Ő ösztönösen vakmerő, én nem. Ő mindent kipróbál, akármilyen veszélyes. 


Az egyik testvér híres a mozivásznon, a másik a versenypályán – ennél szuperebbek nem is lehetnének. 

Kate and Oliver Hudson

Lehet, hogy Kate Hudson tudja, hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, de van egy pasi, aki sosem tágítana Kate mellől: Oliver, a bátyja. Láthattuk Olivert filmekben és a tévében is, de nem tudtuk, hogy ilyen híres húga van! Oliver Adam Rhodes-t játszotta a Rules of Engagement sorozatban, főszereplője volt a Grown Ups 2 filmnek, és pár más filmnek is. És úgy tűnik, a Hudson testvérek a színészetnél többet is tudnak. Ők tervezték az FL2 férfi edzőruha kollekciót, amely Kate ruházati portálján, a Fabletics-en látható.


Oliver Hudson a Rachael Ray Show-ban beszélt arról, milyen volt felnőni a húgával.

"A húgom máris játszott, ahogy megszületett, én meg nagyon visszafogott gyerek voltam. Ő egyszerűen mesés volt, én meg ... csak nézz rám! – ez úgy bosszantott! Nem voltam valami kellemes ember" – mondta.

Azzal folytatta, hogy felnőttként nagyon jól kijönnek egymással. – Most már a legeslegjobb barátok vagyunk! – fejezte be. A testvérféltékenység nyilván elmúlt, ahogy mindketten sikeresek lettek. De nemcsak a két testvér sikersztori ebben a családban. Az édesanyjuk Goldie Hawn!

További sztárhírekért csak görgess lejjebb!
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok