7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Kilenc sztárpár, akik már legalább 35 éve együtt vannak

Soknak tűnik ennyi év? Lássuk a történeteiket!

A szakításon nehéz túljutni, erőfeszítés kell annak elfogadásához, hogy amellett az ember mellett nincs már többé jövő. A legfontosabb, hogy a szakítás után ne essünk kétségbe. Remény mindig van, hiszen vannak dolgok, amelyek valóban örökké tartanak. Az alábbi hírességek is átmentek mindezeken, de végül rátaláltak az igazi párra.

Lássuk a történeteiket!

Bono és Alison Hewson – 37 éve együtt

Bono az utóbbi 30-40 év egyik leghíresebb rock sztárja. A U2 együttes egyedülálló, és Bono sok csodálatos dalát Ali, a felesége inspirálta. Bono nyilatkozta is, hogy Ali a múzsája, a legtöbb dalát neki ajánlotta. Négy bájos gyermekük van, és a házasságuk hihetetlenül jó. 

HarminchÉt éve tartó házasságukkal azonban a mi listánkon CSAK az utolsó helyet foglalják el!

Meryl Streep és Don Gummer – 40 éve együtt

A híres szobrász 1978-ban vette feleségül a még híresebb Meryl Streepet. Amint megismerkedtek, rájöttek, hogy mindkettőjük szenvedélyesen szereti a művészetet. Ez hozta és hozza őket egyre közelebb egymáshoz még most is. Mind a négy gyermekük ismert a művészvilágban. Micsoda család!

Emilio Estefan és Gloria Estefan – 41 éve együtt

Négy évtized hosszú idő, de úgy érzed, elrepül, ha életed szerelmével töltheted. Egy együttesben ismerkedtek meg. Évek múlva bontakozott ki a szerelmük, míg végül úgy érezték, együtt kell maradniuk. Imádjuk, ahogy Emilio viccel a vörös szőnyegen.

Denzel Washingon és Pauletta Washington – 42 éve együtt

Ritka, hogy egy házaspárnak sikerül kiállni az élet próbáját, és több mint négy évtizedig együtt maradni. Denzel elkötelezettje a keresztény hitnek, és azt mondja, a hite segítette az élet számos válságidőszakának legyőzésében. A szeretet és az akarat minden próbán átsegít, nincs ez másképp Pauletta és Denzel házasságában sem.

Michael Caine és Shakira Bakhs – 46 éve együtt

Sir Michael Caine közel fél évszázada, 1973-ban figyelt fel a bájos Shakirára egy TV-hirdetésben. Olyan izgatott lett, hogy azonnal felhívta egy barátját, szerezze meg neki Shakira telefonszámát, aki először elutasította, de miután Caine 10 napon keresztül minden áldott nap felhívta, végül beleegyezett, hogy találkozzon vele. Érdemes volt kitartóan telefonálni!

Billy és Janice Crystal – 48 éve együtt

Billy váratlan választ adott a médiának, amikor a tartós házasság titkát tudakolták tőle. Jóga, bűvészmutatványok és hasonlók helyett Billy azt mondta: hallgatott az apja tanácsára, hogy nősüljön meg, mert érdemes. Fölnézhetünk Billy-re és Janice-re, nem keresik a média figyelmét, egyszerűen sugárzik belőlük a szerelem!

LEHETSÉGES AZ ÖTVEN vagy még több ÉVE TARTÓ sztár-HÁZASSÁG?
RÖGTÖN ITT VAN KETTŐ IS!

Paul Newman és Joanne Woodward – 50 év együtt

Paul 50 évig, a haláláig élt Joanne-nal nagyszerű házasságban. Sok közös filmjük és jótékonysági projektjük volt. Amikor egy filmforgatáson megismerkedtek, Paul még az előző feleségével élt, Joanne pedig – tisztelve a házasságot - a válásig a háttérben maradt.

Adriano Celentano és Claudia Mori – 55 éve együtt

A kiváló házaspár szeretetteljes kapcsolatát elismeréssel figyelik Olaszországban és az egész világon. 1962-ben, egy film forgatásán ismerkedtek meg. Adrianonak azonnal megtetszett Claudia, aki azonban nem reagált, mert úgy érezte, Adriano sokkal különlegesebb nála. Minden megváltozott, amikor Claudia hibájából egy berendezési tárgy összetört és Adriano megsérült. Claudia bocsánatot kért Adrianotól: ez vezetett az első randevúhoz és egy szép házassághoz.

ÉS AZ ABSZOLÚT GYŐZTESEK...

Kirk Douglas és Anne Buydens – 65 éve együtt

Hát ez már valami! A film aranykorának talán utolsó élő legendája, Kirk Douglas (102 éves) 1954 óta él a családjáért. Különleges kapcsolat tarthatja együtt a házaspárt, hiszen több mint hat évtizede élnek együtt, életük mára egy tündérmeséhez hasonlít.

Forrás és további híres párok ide kattintva elérhetők

Ha érdekelnek még sztárok kapcsolatairól szóló hírek, akkor kicsit görgess le, és böngéssz az összegyűjtött cikkek között!
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok