26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Hogyan okoz csalódást a férj?

Persze nem kellene, hogy így legyen... Már egész pici változtatások is nagyon sokat jelenthetnek!

Amikor két ember összeházasodik, élethosszig tartó szeretetet és tiszteletet ígérnek egymásnak. Néhány év házasság után azonban ez az ígéret mintha elenyészne: a férj elkezdi kerülni a feleségét. Elhanyagolja, csalódottságra készteti és mindezt anélkül, hogy egy szót is szólna, ahogy az alábbiakban bemutatjuk.

Nem díjazza a felesége erőfeszítéseit

A feleség mindig szeretné, hogy a férje elismerje, ám bizonyos idő után a férj már nem dicséri a felesége szépségét, erőfeszítéseit, munkáját stb.

Nem tart magánál fényképet a feleségéről

Ha a feleség nem találja a fényképét sem a férje íróasztalán, sem a mobilján/laptopja háttérképén, akkor úgy érzi, hogy a férje nem szereti, semmibe veszi, és egyre kevésbé bízik a férjében.

Más nők szépségét dicséri

Ha a férj nyilvánosan dicséri más nők szépségét, az érzelmileg összeroppanthatja a feleséget.

Többé nem lepi meg semmivel

A nők feleségként is szeretik a meglepetéseket: a szeretet és a nagyrabecsülés jelének tartják. Aki többé nem lepi meg semmivel a feleségét, annak a felesége többé már nem lesz boldog és reménykedő.

Mindig a telefonján lóg

Ha a házasság kezdetén a férj és a feleség elmennek valahová, szemkontaktus van köztük, ami olyan, mint egy vég nélküli, tökéletes beszélgetés. De ha néhány év múlva a férj az ilyen romantikus pillanatok helyett inkább a telefonjába mélyed, akkor a felesége úgy érzi, hogy nem törődnek vele, mert a férjének nincs rá szüksége.

Nincs több ölelés

Friss házasok bármilyen helyzetben öleléssel mutathatják ki a legjobban a vonzalmukat, akár a kanapén TV-nézés közben, akár az ágyban. Pár év múlva azonban megritkul az ölelés az egyre felelősségteljesebb munka vagy a rengeteg tennivaló miatt.

Már nem kínálja oda a fagylaltját a feleségének

Ezt talán azért teszi, nehogy meghízzon a felesége, de ettől a felesége úgy érzi, hogy a férje már nem kívánja és nem fogadja el olyannak, amilyen.

Szívesebben van a barátaival, mint a feleségével

Irritálhatja a feleséget és eltávolíthatja a férjétől, ha az minden nap a barátaival lóg.

Nem féltékeny

A féltékenység normális vagy – mondhatjuk – emberi dolog. Ha azonban a férj nem mutat féltékenységet más férfiakkal szemben, az nagyon fájdalmas lehet a feleség számára.

Más nőkhöz csapódik

A feleségnek megszakadhat a szíve, ha a férje más nőket kedvel, különösen például olyanokat, akik a szomszédban laknak, és állandóan udvarol nekik, a feleségével meg nem törődik.

Társaságban kijavítja a feleségét

Kedves és udvarias gesztus lehet a másikat társaságban kijavítani, a feleség mégis sértőnek és megalázónak érezheti, ha ezt mások is hallják.

Sok további párkapcsolatos cikket találsz "Párkapcsolatosdi" témánkban, amit itt lentebb beágyazva is láthatsz. Használd a szűrőt is, hogy láthasd, másokat mi érdekelt leginkább!
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
További anyagok