7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Mit szólt a medve az állatkerti esküvőhöz?

Vírussebességgel terjedtek az interneten az alábbi fotók, amelyek egy esküvőre készülő pár sétáját örökítik meg a Minnesota Zoo állatkertben egy orosz szürkemedve társaságában.

Miután a pár úgy határozott, hogy ott rendezi meg az esküvőjét, a fotósuk javaslatára éppen akkor tettek egy körsétát a szertartás előtt, amikor az állatok bemenni és enni készülődtek. - Az orosz szürkemedve volt olyan kedves, hogy ’áldását adta’ ránk – mesélte a vőlegény. Az internet népe azonban nem tud betelni a mackó közönyös, sőt helytelenítő arckifejezésével!

Csak nem az állatkerti esküvő új trendje bontakozik ki itt? A vőlegény tudatában van annak, hogy sokan ellenzik az állatkertek működési modelljét. – Vannak olyan állatkertek a világban, amelyek inkább börtönre emlékeztetnek. De én szívesen gondolok arra, hogy a Minnesota Zoo nem ilyen, mert állami, nonprofit intézmény, gondoskodik az állatok jólétéről. Ha nem tévedek, sokféleképpen törekednek kipusztuló fajok mentésére is – mondta.

Így hát ha az állatkertben akarod tartani az esküvődet, akkor előbb nézz körül jól - de most inkább görgess lejjebb és nézd meg az alábbi vidám fotókat!

 

Forrás: boredpanda

Görgess kicsit lentebb és rengeteg művészi, érdekes vagy épp vicces fotó között böngészhetsz profi és amatőr fotósoktól egyaránt!
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
További anyagok