8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Katy Perry és az akaratlan csók esete

"Még soha nem randiztam, és nem is tudnék megcsókolni egy lányt anélkül, hogy ismerném."

Amerika legnagyobb tehetségkutató versenyén a 19 éves pénztáros, Benjamin Glaze azzal kezdte a bemutatkozását, hogy a munkája révén „cuki lányokkal” ismerkedhet. Amikor az egyik zsűritag rákérdezett, Glaze kijelentette:

"Még soha nem randiztam, és nem is tudnék megcsókolni egy lányt anélkül, hogy ismerném." 

Erre az ismert énekesnő és dalszerző, a verseny másik zsűritagja, Katy Perry megkérte Glaze-t, hogy adjon neki egy puszit. Glaze engedelmeskedett, mire Perry még egy puszit kért, és szájon csókolta Glaze-t.

A fiú ezután egy kis vizet kért, mielőtt hozzáfogott volna a dalához.

Ez az American Idol verseny első évadja a show újrapozícionálása óta. 15 évig a Fox csatornáján ment, most azonban átugrott az ABC-re, és új zsűritagok kerültek be, Katy Perry mellett például Lionel Richie. A hirtelen csók folyamatosan szerepelt a TV-hirdetésekben és a közösségi médián, a twitteren még Glaze fotóját is lehozták.

Miután azonban az évadnyitó adásban leadták az ominózus csókot, Glaze azt mondta a New York Times-nak, hogy ha Perry azt kérte volna, csókolja meg, akkor nem tette volna.

"Sok srácot ismerek, akik úgy vannak ezzel, hogy „csak rajta”, de én konzervatív családban nőttem fel, kényelmetlenül éreztem magam. Mindig úgy képzeltem, hogy az első csókom különleges lesz."

A story rengeteg kommentet vonzott, a #metoo kampány világában sokan úgy vélték, Perry-nek Glaze előzetes beleegyezését kellett volna kérnie. Glaze azonban az instagram-postjában világossá tette, hogy nem tartja szexuális zaklatásnak a dolgot.

Nem panaszkodik a csók miatt – magyarázta – , sőt megtisztelve érzi magát és hálás, hogy ilyesmi is megtörtént vele ezen a híres versenyen.

Úgy érzi, hogy a dalt jobban is előadhatta volna „a csóktól függetlenül”, és hogy ő nem akart sem viszályt szítani, sem haragot kelteni.

Végül megköszönte mindenkinek, akik odafigyeltek a dalára.

Forrás: https://www.providr.com/

További hírek sztárokról - csak görgess lejjebb!
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok