5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Delfinekkel szörföző embert videózott le egy drón Kaliforniában

A delfin csapat Alden Blair mellett tűnt fel, miközben Ventura közelében szörfözött.

A szörfös és a delfinek együtt szelik a hullámokat a kaliforniai partok közelében

Lélegzetelállító videót készített egy drón barátságos, játékos delfinekről, amelyek csatlakoztak egy hullámokat szelő szörföshöz, a kaliforniai Ventura partjainál. A közösségi médiában keringő felvétel mosolyt és örömteli csodálkozást kelt a nézőkben.

Az ABC KABC-TV meteorológusa, Kimi Evans találkozott a drón tulajdonosával, Craig Badgerrel, aki megosztotta a felvételeket, és beszélt Alden Blair szörfössel is.

A felvételen Blair látható, amint  a nyílt vízen szörfözik, miközben  három delfin úszni és ugrálni kezd mellette. A videót több mint 3 millió alkalommal tekintették meg a közösségi médiában.

Craig Badger delfinekről készített felvételt, amint azok csatlakoztak a szörföző  Alden Blairhez (27 éves, Thousand Oaks-i lakos), Ventura járásban, Kaliforniában, 2019. január 9-én.

Evans elmondta a közösségi médiában, hogy beszélt Blairrel, egy 27 éves Thousand Oaks-i tűzoltóval és mentőssel, a Ventura járási tűzoltóság 34-es állomásának alkalmazottjával.

- A szokásos téli helyén, a Ventura Point-on szörfölt, és – mint mondta - a delfinek a szokásosnál is kedvesebbek voltak, és elhunyt nagymamájára emlékeztették, akinek aznap volt a születésnapja és aki fentről figyelt rá.

Forrás: abc news

Akció közben
Típusok, hírek
Akció közben
Típusok, hírek
Akció közben
Típusok, hírek
Akció közben
Típusok, hírek
További anyagok