20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Mindenkit lenyűgözött a tini átalakulása

Sokféle okból akarunk fogyni. Attól kezdve, hogy egyértelműen egészségesebbek leszünk egészen addig, hogy egyszerűen jól akarunk kinézni egy bizonyos ruhában, a motiváció fontos lépés a gyorséttermi kaják elhagyására. 63 kilót fogyott, hogy beleférjen a báli ruhájába
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK, NÉZD MEG TÉMÁINKAT IS! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

Josie Desgrand számára az Instagram volt a fordulópont. 16 éves korában 127 kg-ot mutatott a mérleg: ekkor már tudta, hogy valamit tenni kell. Különösen lelombozta, amikor a képernyőről vékony modellek mosolyogtak rá. Korábban párszor megpróbálkozott valamilyen diétával, de mindannyiszor belecsúszott az önsajnálat és a gyorskaják ördögi körébe. Molesztálták is, ami csak rombolta az önbecsülését. - Végül bementem a szobámba, alsóneműre vetkőztem, és egyezséget kötöttem önmagammal: vége a kövér Josie-nek.

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU

Több oldalról fotóztam, majd mérőszalaggal lemértem magamat és fölírtam a méreteimet. Lelkesedést éreztem, mert elindultam a fogyás új útjára. Tudtam, hogy hosszú lesz az út, de minden változást föl akartam jegyezni, akármilyen csekély is– mondta.

Kis célokat tűzött ki maga elé, és ahogy követte az apró változásokat, úgy derült ki, milyen jó a módszere. Alacsony kalóriatartalmú, cukormentes diétát tartott, magas folyadékbevitellel. Mark, az édesapja csatlakozott a projekthez, így egymást bíztatták, támogatták.

- Versenyeztünk. Ez mindkettőnket arra sarkallt, hogy igen, most tegyünk még egy lépést. Nagyon jó volt együtt megtenni ezt az utat a papámmal – mesélte Josie. Amikor ezzel a diétával 90kg-ra fogyott, már volt annyi önbizalma, hogy belépjen egy edzőterembe. – Nincs többé kövér Josie – emlékeztette magát az egyezségre. – Az edzőtermi munka még egy lökést adott a célom eléréséhez – tette hozzá.

Az Instagramon nemhogy irigyelték volna, hanem inspirálóan támogatták, ami tovább ösztönözte. – Az @nolongerfatjosie fiókomban megosztottam, milyen ételeket eszem és hogyan haladok. Egyre többen követtek, és egyik jobban támogatott a másiknál. „Nagyszerűen nézel ki! Mmm, van recepted ehhez a kajához?”

Már az egész világról voltak követőim, és egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy kiszállok. Minden este egy órát szántam rá, válaszoltam mindenkinek. A lehető legtöbb embernek akartam segíteni, hiszen ugyanolyan helyzetben voltak, mint korábban én. „Csak folytasd, ne állj le” - mindig ezt írtam azoknak, akik úgy érezték, nem bírják tovább – emlékezett vissza.

A 63kg-os, karcsú, 18 éves Josie ma a föld legboldogabb embere. Teljesen átalakította az életmódját: ami pusztán diétaként indult, az az egész életét megváltoztató tapasztalattá lett. Az iskolai bál tette fel minderre a koronát: Josie az új alakját megmutató, testhezálló ruhájában kápráztatta el a barátait és a családot. Most éppen könyvet ír az „utazásról”, remélve, hogy ezzel is segít másoknak lefogyni. – Ösztönzést akarok adni, mert mindenki megérdemli, hogy olyan boldog legyen, mint én – fejezte be.

 

                     A 16 éves ausztrál Josie Desgrand

            Amikor 127kg lett a súlya, elhatározta, hogy változtat az életén

            Szenvedett, rombolta az önbecsülését, hogy molesztálták a súlya miatt

Aztán 1 év múlva mindenki meglepődött, amikor meglátták a testhezálló ruhájában, 60+ kilóval könnyebben

            Az Instagramon folyamatosan támogatták, ösztönözték Josie-t

 "Az Instagram fiókomban megosztottam, milyen ételeket eszem és hogyan haladok "– mondta.

                     127kg                                                 1 hónappal később                                          Most

 

Egyre többen követtek, és egyik jobban támogatott a másiknál. „Nagyszerűen nézel ki! Mmm, van recepted ehhez a kajához?”

Már az egész világról voltak követőim, és egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy kiszállok.

Minden este egy órát szántam rá, válaszoltam mindenkinek. A lehető legtöbb embernek akartam segíteni, hiszen ugyanolyan helyzetben voltak, mint korábban én.

„Csak folytasd, ne állj le” - mindig ezt írtam azoknak, akik úgy érezték, nem bírják tovább.

A 2 évvel ezelőtti súlyának a felére fogyott, 63kg-os, karcsú Josie ma a föld legboldogabb embere.

Teljesen átalakította az életmódját: ami pusztán diétaként indult, az 18 éves korára az egész életét megváltoztató tapasztalattá lett.

Ösztönzést akarok adni…

… mert mindenki megérdemli, hogy olyan boldog legyen, mint én.

Forrás: boredpanda

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok