5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Hihetetlen véletlenek vagy zseniális fotósok?

Csak egy pillanat az egész, amit vagy elkapsz vagy örökre lemaradsz. Tudatos képek vagy csak hihetetlen véletlenek? A lényegen nem változtat - ezek nagyon szórakoztató képek!
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK, NÉZD MEG TÉMÁINKAT IS! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU

Mit jelent neked egy tökéletes kép? A tökéletes kompozíciót, éles részletekkel, mély tartalommal, mondanivalóval, perfekt színekkel, ahol a téma világosan látható és vonzó? És mi van akkor, ha az egész csak egy ritka egybeesés eredménye és mégis tökéletes képet? Szerintünk amikre egy fotósnak szüksége van a tökéletes kattintáshoz, hogy jó helyen legyen jó időben és ezt ismerje is fel. Mutatjuk, mire gondolunk...

Ha szeretnél még fotókat nézegetni, akkor bősségel találsz itt lentebb, akár profi, akár amatőr fotósok alkotásaiból készített válogatásunkban, a Fotós szemmel témánkban. A csúszka megmutatja neked, hogy másokat mi érdekelt leginkább, hátha segít leküzdeni a bőség zavarát.
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
További anyagok