30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Szerda
17°
2022.08.14. , Marcell
filter.hu filter.hu

Imádja az internet az édesapát, aki termésekből készít műalkotásokat

Idős turista, kocsival száguldozó, kutyával játszó kisember és afrikai harcos is megjelenik a cseh édesapa művein, aki termésekből készít műalkotásokat, majd szórakoztató fotókon is megörökíti őket.
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK, NÉZD MEG TÉMÁINKAT! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

Gyermekeivel indult a természetbe különböző terméseket gyűjtögetni a cseh édesapa, Petr Václavek. Gesztenyét, makkokat és más dolgokat vittek haza, majd kis állatokat készítettek belőlük. Ezek azonban hamar szétestek, azután fedezték fel a ragasztópisztoly varázslatos erejét. 

Innen pedig már nem volt megállás, az édesapa jobban kezdte élvezni, mint a gyerekei.

A makkból és más termésekből készült emberi alakok arcán szinte valós érzelem tükröződik, ahogy kávét isznak, olvasnak, zenét hallgatnak vagy épp a macskával incselkednek. A fotókat elkezdte feltölteni az internetre, ahol rövid időn belül,  nagy sikere lett .

Azóta gyerekkönyvet, naptárat is kiadott a fotóiból, és számos termékre is rányomtatja a képeket, amelyeket visznek az emberek, mint a cukrot. 

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU

Egy képgalériára valót válogattunk ki Petr Václavek fotóiból, de aki nem tud betelni velük, a cseh apuka honlapján tovább nézelődhet.

 

 

 

Görgess kicsit lejjebb és rengeteg művészi, érdekes vagy épp vicces fotó között böngészhetsz profi és amatőr fotósoktól egyaránt!

 

Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
További anyagok