8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

14 hihetetlen állati röntgenfelvétel

Az állatkertek időnként egészségügyi kontrollokat végeznek az állatokon. Azt gondolnánk, hogy semmi különös nincs az ilyenkor készülő röntgenfelvételeken. Nos, mindannyian így gondoltuk egészen addig, amíg az Oregoni Állatkert (USA) el nem küldte ezeket a hihetetlen felvételeket és kiderült, hogy fantasztikusabbak, mint gondolnánk.

Az Oregoni állatkert digitális média szakembere elmondta a Bored Pandának, hogy miután meglátta a kaméleon röntgenfelvételét, úgy döntött, hogy online megosztja ezeket a képeket, mert úgy találta, hogy nagyon jól néznek ki. "Elmentem az Állatorvosi Központunkba, ahol az állatorvosok megmutattak egy adatbázist ezekről a hihetetlen felvételekről.  Azt gondoltam, hogy Halloween idején kísérteties és lenyűgöző módja lesz a vadon élő állatok bemutatására. A fogadtatás egészen váratlan volt, örülök, hogy a tanárok az osztálytermekben, a felnőttek pedig játékként használják a képeket  Halloween partikon”.

Görgess lefelé, ha látni szeretnéd ezeket a fantasztikus képeket, és ne felejts el benézni az állatkert oldalára, ha többet szeretnél megtudni a munkájukról!

 

Kaméleon

Királypiton

Tigris mancs

Hódfarok

Sündisznó (a sötét kör a gyomorban lévő gáz)

Óriástukán

Rodriguez-szigeti repülőkutya

Leopárdgekkó

Lármás füleskuvik

Teknősbéka

Sörtés armadilló

Farkasangolna

Flamingó

Törpe mongúz

Forrás: boredpanda

 

További érdekességek az élővilágból - olvass tovább!
Állatok
Növények
Állatok
Növények
Állatok
Növények
Állatok
Növények
További anyagok