28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Milyen ruha áll jól neked? 4 női alaktípus és sztárok segítségével megmutatjuk!

A női alak négy különböző típusra osztható az alábbi tényezők szerint: a medence és a csontok elhelyezkedése, a testzsír eloszlása, a farizom mérete és alakja, valamint az izmok csípőcsonthoz való tapadása. Ez a száraz tény. De a szemléltetés már színesebb - nézd meg, mi áll jól Neked!
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

Minden alaktípushoz ajánlunk olyan öltözetet, amely elbűvölő megjelenést biztosít. Nézd meg és válaszd ki, milyen a neked legmegfelelőbb ruházat!

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU
1) Téglalap alak

A téglalap alakú nőknél a comb és a medencecsont mindkét oldalról lapos, így  nincsenek éles ívek. Más szóval, ha a fenék kicsi és domborulatok nélküli, akkor szögletes alakú.

Milyen ruha áll jól?

Mivel ezeknek a nőknek lapos a fenekük, a többrétegű ruha előnyös lehet, mert ezáltal nagyobb terjedelmet mutat. Hordhatnak akár bársonyt is.  A ruha hátsó, alsó részén lévő hajtás tömegnövelő, és ezáltal elegáns megjelenést kölcsönöz.

2) Kerek alak

A csípő sokkal nagyobb a test többi részéhez képest. Ha tükör előtt állsz, láthatod, hogy a széles csípőid hogyan írnak le egy görbét föntről lefelé haladva.

Milyen ruha áll jól?

Ezeknek a nőknek alul kiszélesedő ruhát kell hordaniuk, hogy a domborulatok a legelőnyösebb módon mutassanak. Ebben az a logika, hogy minél szélesebb a ruha alja, annál keskenyebbnek néz ki a csípő. Mély dekoltázs, furcsa gallérok tökéletes kinézetet eredményeznek.


3) Fordított szív alak

Ezeknek a nőknek felül kicsi, alul széles a fenekük. Éles a derék és a csípő közti átmenet.

Milyen ruha áll jól?

A magas derekú, empire stílusú ruhák a legmegfelelőbbek. A testhezálló, térdig érő ruha is előnyös.

4) V alak (fordított háromszög)

Ennél az alak típusnál a csípő és a medence vonalai az alsó résznél találkoznak és egy fordított háromszög alakot képeznek. Ha a vállak szélesek a csípőhöz képest, akkor a fenék V-alakú.

Milyen ruha áll jól?

Az ilyen nőknek olyan ruhát kell választaniuk, amely könnyű és sima anyagból van, és mell alatt van összefogva. A rövid, retro selyemruhák határozottan ajánlottak.

Ha érdekelnek a divattal kapcsolatos cikkek, tanácsok, akciók, akkor kövesd "Mit vegyek fel?" témánkat, a csúszka használatával pedig azt is megnézheted, hogy másokat mi fogott meg leginkább.
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok