23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Kit vegyünk be harmadiknak, avagy, férfi vagy nő legyen a kiválasztott?

Nem nagyon találunk olyan párt, akik között nem merült már fel az édeshármas kérdése. Ez egy roppant izgalmas téma, hiszen az ember eredendően nem monogám típus.

Talán pont ezért foglalkoztatja a többséget egy harmadik fél jelenléte, még akkor is ha stabil párkapcsolatban él az ember. Igen ám, de nem mindegy, hogy milyen nemű a harmadik fél, hiszen valószínűleg a pár mindkét tagjának megvan róla az elképzelése, ami jó esetben egyezik.

Mit akar a férfi? Mit akar a nő?

A férfiak jelentős része vizuális típus. Pont emiatt szívesebben veszik, ha nő a harmadik fél, mivel majdnem minden férfi titkos vágyálma, hogy két nővel legyen egy ágyban. Már maga a látvány is megőrjíti őket, hogy két nő egymást felfedezi, kényezteti, hát még ha be is szállhat a buliba. Ebből adódóan borítékolható, hogy a pár férfi tagja egy női harmadikra vágyik.

A női oldal már nehezebb kérdés, mert ott egyik részről ott lehet a kíváncsiság, hogy milyen is lenne egy nővel a szex, de valahol érezhetik megcsalásnak is, ha a párjukat egy idegen nővel látják. Megint másokat ez felizgat és örömmel vetik bele magukat az édeshármas ilyen formájába. A férfi harmadikkal kapcsolatosan is ott lehet a kétely, hogy elbír-e két férfival vagy sem, vagy pedig örömmel veszi, hogy két férfi kényezteti.

A félreértések elkerülése végett nagyon fontos a kommunikáció, hiszen ez nem kis döntés egy kapcsolatban. Elsülhet jól, de akár nagyon rosszul is. Mindenképp érdemes mindenki számára nyitva hagyni az utat arra, hogy visszakozzon, mert akkor nem érezhetjük kényszernek a befejezést, ha közben rájönnénk, hogy mégis taszít minket a hármas gondolata.

Miért legyen nő? Milyen előnyei vannak a férfinak?

Sok nőben él a kíváncsiság, hogy milyen lehet felfedezni egy másik nő testét, és kipróbálni néhány szexuális elképzelést. A férfiak oldaláról már körvonalazódott, hogy miért is tetszik a két nővel való együttlét, hiszen ki ne szeretné, ha két nő kényeztetné. Amellett, hogy figyelheti, ahogy egymást is gyönyörben részesítik. Arra ellenben vigyázni kell, hogy ha felüti a fejét a féltékenység, akkor érdemes befejezni a próbálkozást.

Azt, hogy a harmadik fél férfi legyen, többségében a nagyobb szexuális étvággyal és nyitottsággal megáldott hölgyek szeretik, mivel izgatja őket a két férfival történő szex gondolata. Ennek számos lehetősége van, attól függően, hogy a nő mit enged és mit élvez. Ebben a felállásban ritkább, hogy a két férfi egymással foglalkozna, de természetesen semmi nincs kizárva.

Nagyon fontos, hogy semmiképp ne erőltessünk semmit, mert itt is igaz, mint minden szexben, az édeshármas is csak akkor jó, ha tényleg mindenki örömét leli benne.

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok