23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Egy ghánai illusztrátor szórakoztató párkapcsolati képei

Vess egy pillantást Poka Art szórakoztató képeire, éld át újra ezeket az ismerős pillanatokat, vagy készülj fel rá, hogy mi jöhet még! Ezzel például nagyon egyetértünk! És Ti? "Azok a legjobb pillanatok egy kapcsolatban, amikor úgy érzitek, hogy csak a ketten vagytok a világon, és amikor a szeretett személy azt az érzést kelti benned, hogy sehol másutt nem szeretnél lenni."

Ghánai rajzolóktól nagyon ritkán láthatunk karikatúrákat, illusztrációkat, pedig ezek alapján a képek alapján mi szívesen néznénk meg több ilyet is.

FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

Poka Art, egy ghánai illusztrátor reálisan látja a párkapcsolatokban meglévő küzdelmeket, a mindennapi akadályokat és az örömteli pillanatokat.

Az illusztrációi megelevenítik azokat a hétköznapi, de fontos momentumokat, melyekkel szinte minden pár szembesül.

Legyél a szerkesztőnk! Regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket.


Vess egy pillantást szórakoztató képeire, éld át újra ezeket az ismerős pillanatokat, vagy készülj fel rá, hogy mi jöhet még!


1. Úgy gondolom, ez minden párral megtörténik. Néha te és partnered különböző dolgok iránt érdeklődtök, és bár fontos ezt tiszteletben tartani, meg kell találni annak módját, hogy minőségi időt töltsetek együtt; lehetőleg távol  a képernyőtől.

2. Mindig fontos, hogy könnyedén vegyük a dolgokat. Ez a pár szeret egymással viccelődni, életben tartva kapcsolatuk humoros oldalát.

3. Legyünk őszinték: minden kapcsolatban az idő egy jó részét evéssel töltjük el. Jó, ha olyan helyre mentek a pároddal, ahol kényelmesen érzitek magatokat, nem kell udvariasan viselkedni, vagy bűnösnek érezned magadat, ha az utolsó morzsát is megeszed.
 

4. Ez a kép számomra azt szemlélteti, mennyire fontos együtt túljutni a komor, esős és nehéz napokon. Egy társas kapcsolatban fontos, hogy felváltva tartsuk az esernyőt, és védelmezzük egymást azokon a napokon, amikor nem süt a nap és nincs szivárvány sem az égen.

5. Minden kapcsolatban van fenn és lenn.  Nincs rosszabb, mint a harcban állni azzal a személlyel, akivel leginkább szeretünk beszélgetni.  A kommunikáció kulcsfontosságú, és nem szabad hagyni, hogy az egód a probléma megoldásának útjába álljon.

6. Aztán ott vannak a távolsági kapcsolatok, amelyek a bizalomra, a megértésre épülnek és az erős kötődésre, amelyet nem minden kapcsolat tud kialakítani.

7. Szeretem ezt képet. Pontosan úgy bánj a partnereddel, ahogy te szeretnéd, hogy ő bánjon veled. Mint király és királynő.

8. Azok a legjobb pillanatok egy kapcsolatban, amikor úgy érzitek, hogy csak a ketten vagytok a világon, és amikor a szeretett személy azt az érzést kelti benned, hogy sehol másutt nem szeretnél lenni.

9. Mi van akkor, amikor egyedül, magadban vagy? Talán az a személy, akivel együtt jársz, nem ment el a randira, vagy egyedül töltöd a Valentin-napot? Az egyedül töltött minőségi idő ugyanolyan fontos, mint a pároddal töltött minőségi idő.

10. Poka Art egy olyan pillanatot ábrázol, amely minden kapcsoltban megváltoztatja a játékszabályokat: gyermeket hozni a világra és családot alapítani.


11. A napi feladatok elvégzése minden bizonnyal egy kicsit nehezebbé válik, amint egy gyerek belép a képbe. Mindaddig azonban, amíg párod nagyra értékeli az erőfeszítésedet és te is az övét, addig a munka egy kicsit könnyebbnek tűnik.

12. Mi lehet keményebb, mint az élet egy gyerekkel?  Az ikergyrekek!  Nem csak az etetésre váró szájak száma duplázódik meg, hanem ugyanolyan korú két gyerekkel a velük való  tennivaló is a megkétszereződik. És azt is jelenti, hogy nincs többé alvás.

Forrás: www.providr.com

Ha szereted a vicces, megható vagy elgondolkodtató rajzokat, akkor kövesd figyelemmel "Karikatúrák" témánkat, amiben sok hasonló cikket találsz. A szűrő segítségével azt is megnézheted, miket olvastak mások.
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
További anyagok