2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

8 öltözködési szabály, amelyet érdemes betartani

Mindenkinek megvan a saját egyedi öltözködési stílusa, de vannak bizonyos szabályok, melyek egy-egy cuccra vonatkoznak. Természetesen mindenki eldöntheti, hogy figyelembe veszi-e ezeket, vagy sem.
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass. Legyél a szerkesztőnk! Regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket.

A szabályok követése segíthet abban, hogy jobb legyen a megjelenésed, de ki-ki eldöntheti, mi jön be neki. Van néhány alapvető szabály, amelyek segítenek abban, hogy szuperül nézzél ki.

Mindig gombold be a zakód középső gombját! A felső gomb lehet ki- vagy begombolva – ezt döntsd el magad.  Az alsót semmiképpen se gombold be!

Túl sok ékszer (különösen egymáshoz illők) kissé ízléstelen lehet. Például viselhetsz fülbevalóhoz passzoló karkötőt, de valószínűleg túl sok lenne, ha a karkötő, a nyaklánc, a fülbevalót és még a gyűrű is összeillene.

A nyakkendő alsó csúcsa érjen derék vonalon egy kicsivel túl. E fölött túl rövid, ez alatt pedig túl hosszú.

Ha begombolt inget viselsz nyakkendő nélkül, akkor nincs szükséged zakóra. Ha viszont nyakkendőt kötsz az ingre, úgy fog kinézni, mintha hiányozna  rólad  a zakó.

Ha az ingedet begyűröd a nadrágba, akkor jobb ha felteszel egy övet, de ha mégse, akkor jobb, ha az ingedet nem gyűröd be, hanem kívül hagyod.

Az övnek ugyanolyan színűnek kell lennie, mint a cipőnek. Úgy értem, nem muszáj, de minden bizonnyal sokkal jobban néz ki.

Távolíts el a ruházatodról minden látható címkét. Néha a ruha címkék nagyon furcsa helyeken vannak. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sehol nem látszanak ki, mielőtt elindulsz, kérj meg valakit, hogy körbenézzen, rendben vagy-e. (igen, egy jó öltöny a látható brand címke nélkül is jó öltöny...)

Ha túl sokféle minta van a rajtad, úgy festhetsz, mint egy mintás kárpit. Vegyél vissza belőle.

Forrás: www.providr.com

Amennyiben érdekel a divat, és szereted az öltözködési tippekkel kapcsolatos cikkeket, akkor a lenti témánkban még bőven találhatsz olvasnivalót. Nézd át őket!
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok