0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Mit árul el a tenyered a szerelmi életedről és a házasságodról?

Ha te is szeretnél tudni jövendő házaséletedről, akkor kövesd az alábbi lépéseket
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass. Legyél a szerkesztőnk! Regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket.

A tenyérjóslás vagy kiromantia, avagy kézolvasás nem más, mint a jövő előrejelzése a tenyér elemzése alapján. Sokan hiszik, hogy a sorsunk vagy jövőnk a tenyerünkbe van írva Isten által. Ha valaki tudni akar a jövőjéről, akkor a kezét megmutatva az asztrológus képes azt kiolvasni a kézvonalaiból. Ezekből az elemzésekből valaki az eljövendő házaséletét is kifürkészheti!!

Ha te is szeretnél tudni jövendő házaséletedről, akkor kövesd az alábbi lépéseket:

  • Tedd egymás mellé a két tenyeredet!

Nézz a képre, és helyezd úgy a két kezedet, ahogy ott látod! Először is egyenesítsed ki a tenyereidet, majd tedd őket egymás mellé úgy, hogy a két kéz vonalai összeérjenek és csónak formát képezzenek az ábrán látható módon.

Kerüld el a ráncokat, és tedd azt, amit egy tenyérjós, különben nem fogsz pontos eredményt kapni.

  • Értékeld az eredményt!

Ha helyesen raktad egymás mellé a két kezdet, itt az ideje, hogy kiértékeld az eredményedet. A két összeérő tenyér vonalainak alakja szerint háromféle jóslat várható.

Ugyanazon magasságban lévő vonalak

Ezek a vonalak azt jelzik, hogy intelligens vagy és jól szervezett az életed, ami azt is jelenti, hogy ragaszkodsz a terveidhez, és nem hozol meggondolatlan döntéseket. A jövőbeli élettársad jólnevelt és jó ember lesz, hiszen te választod, és jól megfér majd veled.

A jobb kézen magasabban van a vonal

Ez azt jelenti, hogy jó szerető vagy, és bölcsebb, mint amilyen a korodnak megfelelő lenne. Ez előnyt is jelenthet, mivel elragadó személyiségeddel bárkit könnyedén magadhoz tudsz vonzani. De hátrány, hogy nem a te korosztályodhoz tartozót is magadhoz vonzhatsz, jóllehet a korkülönbség ellenére szabadon élsz majd vele.

A bal kézen magasabban van a vonal

Ez azt jelzi, hogy nagyon szenvedélyes vagy, és a szerelmednek nincs határa. Független vagy. Határtalanul szereted majd a házastársadat, elárasztod őt a tiszta és igaz szerelmeddel.

Forrás: www.banter.fun

Ha érdekel a jóslás, ezotéria, akkor a lenti beágyazott témánkban még számtalan ilyen cikket találhatsz!
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
Mit hoz a jövő? - jóslások
Egyéb ezo :)
További anyagok