8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

A ’madarak a dobozban’ kihívás miatt figyelmeztetett a netflix, de sokan nem törődnek vele

A természetes kiválasztódás működésének a legnyilvánvalóbb bizonyítéka tavaly a Tide Pod kihívás volt: sokan bárgyú, hiszékeny és meggondolatlan módon szándékosan mérgezték magukat, hogy pár lájkot kapjanak a közösségi oldalakon. Most pedig alig indult el az új év, máris megérkezett a leghülyébb divatmániája: bekötött szemmel járás, autóvezetés és egyéb hétköznapi dolgok - ’vicces’ videók kedvéért.
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass. 

Ez a „Madarak a dobozban” kihívás, amelyet a Netflix legújabb horrorfilmje inspirált. Sandra Bullocknak, a főszereplőnek és a két gyerekének bekötött szemmel kell végigcsinálniuk egy veszélyes utazást, nehogy meglássanak egy paranormális lényt, mert akkor a lény öngyilkosságra kényszeríti őket. A film nagy siker, már az első héten több mint 45millió nézővel streamelési rekordot döntött, és a legkülönbözőbb mémeket és változatokat inspirálta. Ártatlan szórakozásként indult a dolog: a videókon a bekötött szemű emberek nekimentek a bútoroknak, de azután gyorsan eszkalálódott, ahogy a szabadban kezdtek mászkálni bekötött szemmel, időnként veszélybe sodorva saját magukat és másokat is.

Legyél a szerkesztőnk! Regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket.
24 órás ’Madarak a dobozban’ kihívás

24 órás ’Madarak a dobozban’ BEKÖTÖTT SZEMŰ kihívás

’Madarak a dobozban’ kihívás! Nekimegy a falnak

’Madarak a dobozban’ kihívás! Nagyon vicces!

’Madarak a dobozban’ kihívás!!!

’Madarak a dobozban’ kihívás

A kihívás népszerűségére reagálva a Netflix nem arra kérte az embereket a twitteren, hogy tartózkodjanak az ötlettől (hiszen az egész ügy nagyszerű ingyen reklámja a filmnek), hanem hogy legyenek óvatosak és ne sérüljenek meg, ha lehet.

Tessék! Ez 2019: egy streaming-szolgáltató figyelmezteti a nézőit, hogy próbáljanak ne kórházba kerülni, mégpedig mémek miatt.  

Nem hiszem el, hogy ezt mondanom kell, de KÉRLEK, NE SÉRÜLJETEK MEG EZZEL A ’MADARAK A DOBOZBAN’ KIHÍVÁSSAL. Nem tudjuk, hogy kezdődött ez, és hálásak vagyunk, hogy szeretitek a filmet, de Malorie (Sandra Bullock) gyerekeinek az az egyetlen kívánsága 2019-re, hogy ne kerüljetek kórházba a mémek miatt.

Forrás: boredpanda.com

További meghökkentő, őrült sztorikról olvashatsz az alábbi témánkban.

Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok