6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
Melinda

Sztárok, bűnöző szülőkkel

Pénz, hírnév csillogás.. nagyjából ezek ugranak be elsőre mindenkinek, amikor a sztárokra gondol. Ehhez képest, íme néhány, itthon is jól ismert arc, akiknek a fentieken kívül igencsak terhelt gyermekkor jutott - a szüleiknek köszönhetően.

Leighton Meester

Itthon főleg a Gossip girl (Pletykafészek) c. sorozatból ismert szinésznő születésekor anyja börtönben volt, mert egy jamaikai drogbandának dolgozott. Később Meester beperelte, mivel a beteg kisöccsének küldött pénzt az anyjuk magára fordította, nem a gyerekre, az anyja ezután visszaperelte, szülőtartásért. A szinésznő megnyerte a pert.

Woody Harrelson

A kis Woody édesapja 2007-ben halt meg egy börtönben, miközben az életfogytig tartó börtönbüntetését töltötte. A férfi ugyanis hivatásos bérgyilkos volt, akit egy texasi drogbáró bérelt fel, hogy ölje meg a perében illetékes bírót. Ez volt az első 20. századi gyilkosság egy szövetségi bíró ellen, így az apuka meglehetősen híres (hírhedt) lett az USA-ban.

Charlize Theron

A dél-afrikai szinésznő gyermekkora maga volt a pokol, alkoholista apja rendszeresen bántalmazta őt és az édesanyját is. Egy nap az anya önvédelemből lelőtte a férjét a gyermek Charlize szeme láttára. A színésznő és az édesanyja között a mai napig nagyon szoros a kapcsolat.

Keanu Reeves

Édesapját heroin terjesztése amitt csukták le, amikor még Keanu 10 éves volt, és bár jó magaviseletért 2 év után feltételesen szabadlábra helyezték, további 20 évig tartott a küzdelme a függőségével. A szinészt édesanyja nevelte, aki Párizsban volt showgirl. Minden forrás szerint az édesapjának szinte semmi kapcsolata nem volt a fiúval és valószínűleg ez így volt a legjobb neki.

 

Kevin Spacey

Az amerikai szinész teljesen megszakította a kapcsolatot a családjáról és egyáltalán nem hajlandó beszélni a múltjáról, sőt megváltoztatta az eredeti nevét, és édesanyja lánykori nevét használja. Bármi amit tudunk a gyerekkoráról, azt a bátyja, Randall Fowler interjúiból tudjuk, a valóságtartalmát nem ismerte el a szinész. Ez alapján az apjuk náci-szimpatizáns volt, aki rajongott HItlerért, emelett pedig fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őket.

 

Forrás: TheRichest 

Még több hír a sztárok családi életéről kicsit lentebb.
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
További anyagok