10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Mitől szép egy nő?

Tizennégy férfi őszinte véleménye
Mit gondolnak a férfiak, amikor azt mondják egy nőnek, hogy szép?

A férfiak legmélyebb vágyai mögötti nyers és emberi gondolatait akartam feltárni.

Úgy határoztam, hogy megkeresek 14 férfit és megkérem őket, hogy mondjanak véleményt az ellenkező nemről.

Tudtam, hogy a válaszok érdekesek, szellemesek és becsületesek lesznek. És azt is tudom, hogy sok olyan nő van, aki kíváncsi a válaszokra, de túlságosan fél attól, hogy maga tegye fel a kérdést.

Tehát itt van14, véletlenül kiválasztott férfi válasza a 25-66 éves korosztályból, amelyek megnevetettek, és arra késztettek, hogy megosszam a véleményeket arról, hogy mi tesz egy a nőt a legszebbé.

01 - Harry

"A fizikai vonzerő mellett a gyönyörű nő szereti önmagát és másokat, van önbizalma, önbecsülése, empátiája,  tisztel másokat,  kíváncsi és nyitott elme. És miközben független, van hajlandósága a másoktól való függőségre."

02 - David

"Számomra egy gyönyörű nő vonzó külsejű, miközben bámulatosan meleg, gondoskodó személy, aki telve van energiával és lelkesedéssel. Szellemileg kíváncsi, és sokat akar az élettől. Olyan nő, aki új élményeket és új kalandokat keresve akarja élvezni az élet-utazást. Azt hiszem, nagyszerű dolog, ha valaki adni tud a világnak, hogy azt jobb hellyé tegye. És ami a legfontosabb, olyan valaki, aki engem jobb emberré tesz."

03 - Mr. "Szerelemfüggő"

"A szerelemfüggés tesz egy nőt széppé."

04 - Greg

"Ez tényleg személyes dolog, nem hiszem, hogy van rá pontos válasz. Számomra a szép nő egy édes ember, "szép" személyiséggel, olyan, aki kedves és figyelmes. Ami a külsejét illeti, személy szerint szeretem a hosszúhajú nőket."

05 - Matt

"Nem tudok egy dolgot mondani, olyan, mintha azt kérdeznék, mi tesz finommá egy ételt. Az egyik nőben a szexuális vonzalom tetszik, egy másikban az, hogy aranyos. Néha valakit csak egy eredeti frizura tesz széppé, vagy egy divatos karkötő, de mindenképpen a stílus és érzékenység egyedi kombinációja."

06 - Jared

"A szép lélek széppé tesz egy nőt. Ahogy öregszünk, és a kinézetünk megkopik, a külsőnk szerepe is veszít jelentőségéből. Persze szeretem, ha egy nő büszke a megjelenésére és szépen öltözködik, de a kinézetnek csupán ennyi a jelentősége.  Ha kreatív elme, akkor közös élményeink élvezetesebbek és sokszínűbbek lesznek és ez a szexet  is sokkal élvezetesebbé teszi. Továbbá, ha van lelki mélysége és intelligenciája, és van mit tanulnom tőle, attól magam is gazdagabbá válok."

07 - Eric

"Azt hiszem, minden nő szép, csak ezt egyesek másképpen viselik, mint mások. Szerintem a bizalom, a szép szemek és a nő illata a legjobb kombináció."

08 - Mr. "Öreg Lélek"

"A kérdés egy nőt juttat eszembe. Neki volt a legcsodálatosabb mosolya, és okos is volt. Sokat tanultam tőle. Emlékszem, hogy milyen finom volt a keze. A legérdekesebb dolog az volt, hogy valójában szeretkezés közben szerettem bele.  Verseket olvasott nekem, ami még szebbé tette. Szerettem volna feleségül venni, de mindez olyan régen volt. Ez volt életem legszebb élménye."

09 - Mr. "Őszinte"

"Nagy fenék –  csak ennyit mondhatok."

10 - Mr. "Idős és Bölcs"

"Bár a férfiak nagyon vizuálisak, hosszútávon az tart fenn egy kapcsolatot, ha egy férfi egy nőt belsőleg is szépnek talál. Ami engem illet, a nőnek természetesen jónak és kedvesnek kell lennie. Az lehet a legnehezebb része egy kapcsolatnak, kideríteni, hogy valaki valódi-e vagy csak megjátssza magát. Emlékszem az első találkozásunkra, amely egy kávé és egy sütemény mellett zajlott. Én mindent megtettem, hogy annak mutassam magamat őelőtte, aki vagyok és ő is ugyanezt tette. Mindketten gyorsan megtudtuk egymásról, hogy kik vagyunk, elfogadtuk és megszerettük egymást, és én eldöntöttem, hogy ő  az a nő, akivel este le akarok feküdni,  és aki  mellett minden reggel fel akarok ébredni."

11 - Paul

"A szépségnek sok dimenziója van. Az esztétikailag tetsző jellemzők azok, amit a társadalom, különösen a média, a szépség meghatározására használ. Bár ezek a tulajdonságok minden bizonnyal szemet gyönyörködtetők, és néha elvarázsolnak, nem rendelkeznek mélységgel. Ami egy nőt valóban vibrálóan vonzóvá tesz, az a ragyogás és az a  karizma, amellyel a világhoz közelít. Jelenléte önmagában inspirálhatja a körülötte lévőket, energiával, szeretettel és szenvedéllyel töltve meg az életet."

12 - Brian

"Nehéz kérdés arra válaszolni, hogy mi tesz széppé egy nőt. Ha tisztán a külső megjelenésről beszélünk, egyszerű a válasz. Ami a személyiséget illeti, számos olyan tulajdonság van, amelyek széppé tesznek egy nőt, nevezetesen az, ha saját magát adja. Sokszor a nők alkalmazkodnak a párjuk stílusához és ízléséhez, és azt beolvasztják a saját életükbe. Semmi sem lehet ennél rosszabb. Legyen egy nőnek saját érdeklődése, ízlésé és gondolkodásmódja."

13 - Mr. "Szeretem a Természeteset"

"Azokhoz a nőkhöz vonzódom, akik semmit sem tesznek a megjelenésük megváltoztatásért, de tényleg semmit. Semmi smink, semmi szemöldökszedés, sem hajfestés, sem magas sarkú cipő, de még push up melltartó sem. Ezeket  a dolgokat nem tartom vonzónak. Az legyél, aki vagy! Légy őszinte, és akkor odafigyelek rád!"

14 - Javier

"Egy szép nő nekem az, aki velem akar szórakozni, és nem az, aki csak szórakozni akar. Ez bizalmat és mások véleményének és érzéseinek figyelembevételét jelenti."

A cikkben kapott válaszok igazán szívet melengetők.  Azt mutatták meg számomra, hogy a férfiak is sebezhető, érző lelkek, akárcsak a nők. Csak más módon viselkednek. De tudnak szeretni vadul, szenvedélyesen és hevesen.

Azt tanultam meg ezektől a férfiaktól, hogy az a szép, ami természetes. A 14 csodálatos válasz, amelyeket kaptam, felhívják a figyelmet azokra a kis dolgokra, amelyeket a férfiak értékelnek és megbecsülnek, és amelyek széppé tesznek bennünket, nőket.

"Nincs ritkább és szebb, mint egy nő, aki mentegetőzés nélkül önmaga; aki kényelmesen érzi magát tökéletes tökéletlenségében. Számomra ez a szépség igazi lényege." - Steve Maraboli

Forrás: https://www.elephantjournal.com

A párkapcsolati kérdések megválaszolása nem egyszerű.
Olvass tovább, mi segítünk! :)
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
További anyagok