8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Egy nővér vaslogikával száll szembe a védőoltást ellenzőkkel

Az oltás autizmust okoz – hangzik el az érvelés, holott ezt már széleskörűen megcáfolták. De nem ez az egyetlen oka annak, hogy egyes emberek úgy döntenek, hogy saját, vagy gyermekeik életét kockáztatják olyan megelőzhető betegségekkel, mint a gyermekbénulás, vagy a kanyaró. Azért döntenek így, mert úgy vélik, hogy a vakcina nem más, mint a „nagy gyógyszergyárak” által használt gonosz terv, amivel kizsákmányolják az embereket és kiürítik a pénztárcájukat.

A közelmúltban Meggy Doodle, egy diplomás nővér, maga is anya, megosztott egy facebook-posztot, elmagyarázva, miért gondolja, hogy ezeknek az embereknek joguk van így gondolkodni és cselekedni. De egy feltétellel.

Görgess lefelé, hogy megismerd az érvelését, amely már több mint 34 ezer lájkot és 31 ezer megosztást szerzett.

Meggy Doodle

Sokaknak nem fog tetszeni ez a vélemény-nyilvánításom, de mivel influenza járvány van, mégis megteszem.

Úgy gondolom, hogy azoknak, akik nem akarják magukat beoltatni, joguk van, hogy ezt tegyék.

Ha úgy vélik, hogy a „nagy gyógyszergyárak” csak profitot akarnak ebből kihozni, miközben mindannyiunkat  megmérgeznek ... nos, meg kell engedni nekik, hogy ezt higgyék.

De vannak ellentmondások.

Ha te is oltásellenes vagy és megbetegszel,  NE menj orvoshoz vagy a kórházba gyógyíttatni magadat!

Hogy miért? Azért, mert a nagy gyógyszergyárak gyártják azokat az antibiotikumokat, amelyeket adott esetben beléd nyomunk, hogy meg ne halj vérmérgezésben.

Aztán szteroidokat is adunk, hogy megmentsük  az embereket az anafilaxiától. Igen, e mögött is  a nagy gyógyszergyárak állnak.

Inhalátorra van szükség a gyereked asztmájának kezelésére? Jobb ha, azon is túladsz, mert... ugye kitaláltad, az is a nagy gyógyszergyártók terméke.

Szívrohamod van? Az illóolajokat ki lehet dobni. Az egyetlen gyógymód, amit ajánlhatunk az orvostudomány olyan eljárásai, amelyeket  ugyanazok az emberek  végeznek, akik azokért a vakcinákért is felelnek, amelyeket  ördöginek tartasz.

Agyvérzésed van? Nem tudsz beszélni, vagy lebénult a fél oldalad? Nem ajánljuk a     t-PA-t, jóllehet  a stroke  minden tünetét percek alatt visszafordíthatná  ... De a nagy gyógyszergyárak ölnek vele ...

És ha a 4. fokozatú rákkal diagnosztizálnak, ne is gondolj kemoterápiára!

Életveszélyben vagy? Ne várj tőlünk segítséget! Csupa olyan gyógyszereket kell használnunk, amitől megint ideges leszel. Mit gondolsz, honnan jönnek ezek a gyógyszerek?

Azt hiszem, hogy képben vagy már.

Ne légy olyan naiv!

Mindennek van kockázata. Mindennek vannak mellékhatásai. Az orvostudomány nem tökéletes.

Azért támogatjuk gyermekeink és önmagunk védőoltását, mert a tudomány bebizonyította, hogy ez a leghatékonyabb módszer a betegségek terjedésének megakadályozására. A védőoltással biztosítható a legnagyobb eséllyel, hogy ne haljunk meg olyan betegségekben, amelyek megelőzhetőek. Hidd el nekem, hogy teljes őrültség, hogy azért nem oltatod be magadat vagy a gyerekeidet, mert azt  hiszed, hogy a nagy gyógyszergyártókat csak a hasznuk érdekli  és a tudományos egészségügyi közösséget is becsapták.

Én személyesen bűnnek tartom bárki részéről azt a feltételezést, hogy egészségügyi szakemberek, mint én is, valaha is  beadnánk - különösen egy gyereknek – bármit, ami szándékosan károsítaná őt. Még nagyobb bűnt követ el bárki, aki azt feltételezi, hogy egy főiskolai végzettségű szakember, mint én, nem képes a dolgok mélyére tekinteni.

Az emberek mindig azzal vágnak vissza, hogy „ha te be vagy oltva, mit érdekel téged, hogy én nem vagyok? Ha biztos vagy benne, hogy az oltás hatékony, akkor te nem fogsz megbetegedni.”  

Neked  100% -ig igazad van.  Valószínűleg én nem fogok megbetegedni.  De aggódom az újszülöttemért, aki még túl kicsi ahhoz, hogy megkaphassa a védőoltást, és aggódom a barátomért, aki kemót kap éppen, és egy szomszédomért, akinek immunrendszeri betegsége van, és az unokatestvéremért, aki az allergiája miatt nem kaphatja meg a vakcinát. Igen, azt mondjuk, hogy oltasd be magadat, hogy megvédd magadat! De ennél sokkal  többről van szó.

Azért oltasd be magadat, mert nemcsak RÓLAD van szó!

Aláírás

- Regisztrált nővér

- Anya

- Diplomás (tudományos fokozattal)

- NEM EGY NAGY GYÓGYSZERCÉG

Forrás: boredpanda

Az oltásokkal kapcsolatos álláspontokról szóló további cikkek gyűjteményét kicsit lentebb találod.
Oltáspárti
Oltásellenes
Oltáspárti
Oltásellenes
Oltáspárti
Oltásellenes
Oltáspárti
Oltásellenes
További anyagok