27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Gyereksztárként kezdték, felnőtten is bámulatosan néznek ki

A színészeknek minden egyes filmszerepben más és más a külsejük, ám akárhogy is jelennek meg a szerepükben, mindig képesek megtartani a saját vonásaikat és a stílusukat. 15 sztár következik, akik ma is éppen olyan nagyszerűen néznek ki, mint az első filmjük idején, a gyerekkorukban.

15. Christina Ricci

Christina 15 évesen szerepelt a Casper c. fantasy-ben, 19 évvel később pedig Lizzie Bordent személyesítette meg a Lizzie Borden fejszét fogott c. krimiben.

14. Joseph Gordon-Levitt

Joseph is 15 éves volt, amikor szerepet kapott az Űrbalekok c. TV sorozatban. Ma népszerű színész, filmrendező, producer és zeneszerző.

13. Scarlett Johansson

Scarlett 10 éves kora óta filmezik. Tizenévesen nagyszerű volt Rebecca szerepében a Tétova tinédzserek c. filmben. Mostanában fantasy-filmek hősnője.

12. Chloe Moretz

Chloe először 6 évesen került a filmvászonra. Első szerepeit A rettegés háza c. horrorfilmben és az 500 nap nyár c. romantikus filmben játszotta. 21 évesen éppen olyan jól néz ki, mint 9 évvel ezelőtt.

11. Elijah Wood

Elijah elképesztő volt tinédzserként Az invázium­ban. 19 évvel később ugyanazt a fiatal arcot látjuk viszont a Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája sorozatban.

10. Bianca Lawson

18 évesen Bianca remek volt a Buffy, a vámpírok réme sorozatban a 90-es években. Most 39, és egy szemernyit se változott. Továbbra is játszik TV-sorozatokban , legutóbb a Queen Sugar-ben.

9. Kristen Stewart

Kristennek volt néhány kisebb filmszerepe az Alkonyat előtt. Visszanézve az első híres szerepére a Birtokviszony c. filmben, láthatjuk, hogy A stylist-ban, 15 évvel később Kristen szinte ugyanolyan, mint volt.

8. Thomas Brodie-Sangster

Különféle TV-sorozatok kisebb szerepei után Thomas bekerült az Igazából szerelem stábjába. 15 év elmúltával híres Hollywood-i színész, és éppen olyan jóképű, mint gyerekkorában.

7. Winona Ryder

A Gyilkos játékok előtt a 18 éves Winona már 4 filmben szerepelt. Az azóta eltelt majdnem 30 év mintha nem hagyott volna nyomot a sztár külsején. Mostanában a Stranger Things-ben és a Végállomás:esküvőben élvezhetjük a játékát.

6. Freddie Highmore

Ezt a fiút a Charlie és a csokigyár-beli szerepe tette híressé. Ma a Doktor Murphy sorozat címszereplője.

5. Reese Witherspoon

Reese 15 évesen kapta az első filmszerepét a Holdemberben, amit több mint 30 film és sorozat követett. A nemrég forgatott Újra otthonban éppen olyan huncut a nézése, mint az első szerepében.

4. Elle Fanning

Elle 2 éves kora óta lép fel, 10 évesen eljátszotta a Csodaországban főszerepét. Most a Teen Spiritben látható.

3. Neil Patrick Harris

2 évesen szerepelt filmben először, de népszerű a Doogie Howser sorozat címszereplőjeként lett. Ma az Így jártam anyátokkal c. sorozatban ő Barney Stinson.

2. Michelle Trachtenberg

Michelle első nagy szerepe Buffy testvére volt a legendás Buffy, a vámpírok réme sorozatban. 17 év elmúltával sem változott, az utóbbi időben a The Scribblerben volt nevezetes szerepe.

1. Alyson Hannigan

Alyson a Marslakó a mostohámban alakította az első nagy szerepét. 20 évvel később ugyanazt a fiatal Alysont láthattuk viszont az Így jártam anyátokkal c. sorozatban.

Forrás: brightside

Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
További anyagok