6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Így tehető vonzóbbá az irodaház egy fitneszteremmel

Felgyorsult hétköznapjainkban sokaknak nehéz megtalálni a lehetőséget a napi mozgás beépítésére, főleg egy multicég dolgozójaként napi 8-10 órát a számítógép előtt ülve. Nem véletlenül kínálnak ezek a munkahelyek kedvezményes sportolási lehetőséget munkavállalóik számára, hiszen a napi stressz, a változó műszakok és az esetleges túlórák miatt, kiemelt figyelmet szükséges fordítani a feszültség levezetésére, a regenerálódásra és az egészséges életmód kialakítására.

Az irodaházakban ülőknek akár napi félóra időtakarékosság is számít. Sokat jelenthet, ha a munkaidő lejárta után, nem kell utazgatással tölteni az időt, hanem azonnal neki lehet kezdeni az edzésnek. Ez olyannyira fontos lehet, hogy akár a napi edzés teljesítése is múlhat rajta, illetve akár bizonyos mértékű többletköltség kifizetésére is hajlandó lehet a célközönség.

Az irodaházak kialakítása, illetve üzemeltetése során éppen ezért igencsak megtérülő befektetést jelent, ha egy modern, többszintes épületen belül teret engednek a fitnesznek is. Hiszen mennyivel egyszerűbb, ha az iroda mellett ott a konditerem. Természetesen többféle aspektust is mérlegelni kell, hiszen a költségvetési szempontok egyértelműen mérvadók, de ugyanakkor a professzionális gépekkel felszerelt, jól működő környezet kialakítása is fontos a beruházók és a munkáltatók számára.

A Mánia Fitness hazánkban egyedülálló módon 14 éves tapasztalattal rendelkezik az edzőtermek felszerelésének biztosítása terén. Portfóliójukban megtalálható a prémium minőségű új felszereléstől kezdve, a felújított és a használt gépeken keresztül a professzionális szervizelésig, javításig és karbantartásig minden. Ők rendelkeznek Magyarország legnagyobb raktárkészletével és legváltozatosabb piaci kínálatával. Naprakész tudással bíró, magasan képzett szakemberekből álló csapatuk olyan javaslatokkal tud szolgálni a megrendelők számára, mely alacsony működési költség mellett, hosszútávon is hibamentesen működő berendezések beszerzését teszi lehetővé a költséghatékonysági szempontokat is figyelembe véve.

A cég alapvető értékének tartja a biztonságos edzőkörnyezet kialakítását, így a teljes körű szervizhálózattal és a gördülékeny alkatrész utánpótlással teszi egyszerűbbé partnerei működését. A Mánia Fitness naprakész a fitness ipar fejlődésével kapcsolatosan és lépést tart az új trendek megjelenésével, így üzleti szempontból is előnyös javaslatokkal szolgál ügyfelei számára. A projekt során felmerülő pénzügyi nehézségek áthidalására a cég többféle megoldást is kínál, amely az elérhető áron kapható, felújított gépek megvásárlásával együtt már jelentős megtakarítást tesz lehetővé. Mindezt alkatrész és munka garancia is kiegészíti, mely a szerződés időtartama alatt a gépek biztosított szervizelését foglalja magában. A további részletekkel kapcsolatosan érdeklődjön a Mánia Fitness munkatársainál.