26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Tematikus céges partyk és hozzájuk illő helyszínek

Ha egy adott témában gondolkodunk egy céges party vonatkozásában, akkor érdemes minden programot aköré pozícionálni, nem beszélve a megfelelő helyszínről. Hiszen sokkal jobban kijön a program lényege, ha minden ízében pontos, részletgazdagon kidolgozott céges partyn vehetünk részt. Lássuk hol és milyen jellegű rendezvényt érdemes megszervezni.

Amennyiben vonzónak találjuk a Gatsby-t, mint tematikát, akkor tökéletes helyszín lehet számunkra a Gerbeaud Ház Átrium terme. Ez pont az a helyszín, mely bővelkedik díszekben és pezsgőben, amit remekül kiegészítenek a fények és az ott található gyöngyök. Mindezt az élményt fokozza a helyszín klasszikus eleganciája, melyhez hozzájárul a terem üvegteteje is. Tökéletes helyszín egy nagy Gatsby- partyhoz.

Ha az Orfeum stílusa tetszene, ahhoz nagyon jó kis tematika lehet a gengszterek éjszakája, melyhez nagyon hozza a hangulatot. Rövidesen a 20-as évek Amerikájában találhatjuk magunkat, méghozzá a titkos bárok, klubok és revük világában. Egy finom vacsora közben élvezhetjük a partyt és a műsort, ami egyedülálló a maga nemében, az országban máshol nem találkozhatunk az előadással.

Amennyiben megihletett minket a tél, ideális helyszín lehet akár a karácsonyi céges partyhoz is a Tesla Loft. Ragyogó fehérségével repít minket a tél csodálatos, de kivételesen nem hideg világába. Gyönyörű, csillogó fényei és díszei gondoskodnak a téli, karácsonyi hangulatról. Mindemellett egy roppant elegáns helyszín is egyben.

Ha véletlenül sok James Bond-rajongó munkatárssal áldott meg minket a sors, akkor nekik kedvezhetünk a Budapest hajó jóvoltából a tematikus céges partyval. A helyszín maga elegáns, de egyben titokzatos is, ami az elmaradhatatlan szivarral és koktéllal kényezteti vendégeit. Ha mindez kevés lenne, bármikor belevethetjük magunkat a casino világába és ha még mindig nem lenne mindez elég, a fentieket a Duna habjain ringatózva tehetjük meg a Budapest hajón.

Ha a trópusokra kívánkozunk, akkor számos látnivalót tartogat számunkra a Tropicarium. A trópusok színei, mediterrán ételek, pálmafák, hűsítő koktélok és az óceán varázsa, mindez egy teremben vár minket. Tovább színesíti a palettát, hogy a rendezvényhelyszín egyik fala maga a cápaakvárium, ami minden, csak nem hétköznapi látvány. Mindezekkel igazi trópusi buliba csöppenhetünk, csak arra figyeljünk, hogy ugyanannyian távozzunk, ahányan érkeztünk...

Amennyiben nem férne el a meghívottak serege egy kis éttermi különszobában, akkor nekik találták ki a Terminál 1 Airport Event Centert, ahol csakis a repülés lehet a fő téma. Mivel a terem megtartotta a repülőtéri hangulatát, ezért így mindenki részese lehet a nagy élménynek. A repülés szerelmeseinek ajánljuk.