24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Beszámolók könyvvizsgálata

A pénzügyi világban szükséges, hogy az adott vállalatok a pénzügyi, vagyoni és jövedelmi helyzetükről a megfelelő információkat nyújtsák, melyeket a jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvánosságra is hoznak.

Ezeket a beszámolókat a könyvvizsgáló ellenőrzi, független és tárgyilagos szakmai véleményezésével. Csak a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál bejegyzett könyvvizsgáló végezhet könyvvizsgálatot Magyarországon, a magyar jogszabályi kötelezettségeknek megfelelve.

Az MS City-nél a legfontosabb tényező, hogy szakmailag felelősséget vállalnak a könyvizsgálataikért, amellett, hogy közben útmutatásokat is adnak arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet költséghatékonyabban működtetni egy egy vállalkozást. Továbbá javaslatot tesznek a befektetések értékmegőrzésére is, csakúgy, mint a vállalatvezetés teljesítmény növelésére is, a kockázatok csökkentése és a befektetések értékének megőrzése mellett.

A cégek, akik az MS City-hez fordulnak, olyan segítséget kapnak a könyvvizsgálati szolgáltatásuk által, mely a saját vállalati kultúrájukhoz és annak a szakterületnek a sajátosságaihoz is igazodik.

Folyamatosan tartják a kapcsolatot ügyfeleikkel, akár személyesen, akár online, a nap 24 órájában elérhetőek. Nem csak magyar nyelven, de akár más nyelveken is támogatást tudnak biztosítani a vállalkozások számára. Az MS City-nél 1 ügyfélre jut 2 szakértő.

Azontúl, hogy lezajlik egy egyszeri könyvvizsgálat, az MS City az év további részében is rendelkezésre áll, legyen szó kockázatelemzésről, döntésmeghozatalok segítéséről, vagy éppen a vállalkozás belső rendszerének ellenőrzéséről.

Tanácsaikkal segítik a cég hatékonyságának támogatását. A legális adóoptimalizálásra törekednek javaslataikkal. Ha nem csak a könyvvizsgálat merül fel cégünkkel kapcsolatban, akkor érdemes tudni, hogy az MS City-nél lehetőség van adótanácsadásra, IFRS-re, számvitelre, üzleti és vállalati tanácsadásra, bér és munkaügyi szolgáltatások igénybevételére.

További kérdések esetén érdemes ellátogatni a honlapjukra, valamint az ott található blogon további fonto,s esetlegesen felmerülő kérdéseinkre is választ kaphatunk, mint például, a könyvelő választás szempontjai, azaz 9 tipp a tökéletes könyvelő kiválasztásához. Nyugodtan bízzuk pénzügyeinket rájuk, hiszen több mint 15 éves szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkező cégről van szó.