28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
29°
Kedd
31°
2022.07.02. szombat, Ottó
filter.hu filter.hu

Milyen egyedi tokot vagy hátlapot rendeljek?

Mindjárt itt a karácsony, és el kell gondolkodnunk azon, hogy egy egyedi tok lehet-e megfelelő ajándék a család vagy éppen baráti kör néhány tagjának?

Amennyiben úgy döntünk, hogy igen és egyedi tokot vagy hátlapot szeretnénk csináltatni, akkor a legjobb, ha mindezt egy megbízható telefontok webáruházban tesszük. Ma már számos telefonra és tabletre elérhető az egyedi tokok készítése, így igazán könnyű dolgunk van.

Ha olyan telefonnal rendelkezünk, amire bárhol kapunk megfelelő tokot, akkor nem is kell annyira azzal foglalkoznunk, hogy tervezzünk egyet magunknak, hacsak nem olyan a kedvencünk, ami nem olyan ismert. Mielőtt nekiugranánk rögtön a tervezésnek, érdemes átfutni a webáruházban már készen kapható darabokat, mivel elképzelhető, hogy találunk olyat, ami még jobban tetszik.

Amennyiben nem a dekoráció, hanem inkább az ütésállóság és a telefon védelme a fő szempont, akkor sem kell sokat keresgélnünk, mivel ezeket is megtaláljuk készen. Ezekkel csak annyi teendőnk van, hogy berakjuk a kosárba, kiválasztjuk a fizetési módot, majd, hogy kiszállítást kérünk-e vagy személyesen kívánjuk átvenni, többnyire a telephelyen.

Azonban, ha egyedi tokot szeretnénk készíttetni, akkor sem kell elkeseredni, mivel ez sem nagy ördöngösség. Ha kiválasztottuk a telefonunk típusát, akkor már elénk is tárultak a lehetséges készíthető tokok. Amennyiben kiválasztottuk a szimpatikus darabot, akkor már csak találnunk kell egy olyan képet, ami megfelelő a következő elvárásoknak.

Ez lehet jó minőségű fénykép, de akár a Google-ből letöltött kép is, fő, hogy a minősége megfeleljen. Az a fontos, hogy felbontás tekintetében lehetőleg HD (1280x720), HD Ready (1366x768) vagy FULL HD (1920x1080) felbontású legyen. Ez azért elengedhetetlen, mivel, ha jó a kép minősége, akkor olyan lesz a kész termék kis, mint amit a gépen láttunk. Ha ezzel megvagyunk, akkor úgy helyezzük el a képet a tokon, hogy egy igazán fontos részlet se essen a szélére vagy a kamera nyílásához. A képet kedvünk szerint alakíthatjuk, használhatunk a rendelkezésünkre álló effekteket, színeket, emojikat, de még akár személyes üzenetet is írhatunk a későbbi használójának. Ezután már csak a megrendelés van hátra.

De mi van abban az esetben, ha olyan telefonnal rendelkezünk, amire nem találjuk meg a megfelelő tokot? Ebben az esetben célszerű felvenni a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával, ahol tudnak segíteni abban, hogy ilyenkor mit kell csinálni, vagy megmozgatnak minden követ, hogy megtalálják számunkra a szükséges tokot.  Ha ez sikerül, akkor pár héten belül már tervezhetjük is a saját tokunkat, de ha mégsem, akkor azonnal telefonálni fognak, ahogy sikerült a küldetés és megvan az a hőn áhított tok.