14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Happy Dog tápok - természetesen finom!

A bajor vállalat már három generáció óta készíti kutyáink számára minőségi kutyaeledeleket. Kutyabarát vállalatként arra törekednek, hogy optimális táplálék-összetevőkből alkossák meg a kutyaeledeleket, ezért egyedülálló receptúrákat fejlesztettek ki, amit még napjaink újabb és újabb kutatásai alapján frissítenek, modernizálnak.

A Kutyakajás webáruház kínálatán belül megtalálhatóak a Happy Dog eledelek, széles választékban.

A Happy Dog filozófiája

Bármekkora méretű, bármilyen fajtájú kutyáról legyen szó, eledeleikhez a természetes összetevőket németországi termelőktől szerzik be, így a kétes eredetű nyersanyagok kizárása garantált. A termékek minden esetben minőségi, 90%-ban emészthető fehérjéket tartalmaznak, amiket kiegészítenek gyógynövényekkel, gyümölcsökkel, zöldségekkel. Szójamentes termékeket készítenek, mert a szója tartalmú állateledelek emészthetősége jelentősen csökkenti az állateledel tápértékét. Állatbarátok lévén teljes mértékben elutasítják a génmódosított termékeket, az állatkísérletekből származó termékeket, a mesterséges színezékek és ízfokozók használatát.

Természetes összetevők

  • A természetes eredetű állati fehérjék sokszínűsége jellemzi a Happy Dog kutyatápok tartalmát. Kifejezetten a normál energiaszinttel rendelkező kutyusok számára készítették a mérsékelt fehérjetartalom miatt, mert a kutya nem egy vadonban élő farkas, akinek napi szinten magas energiaszükséglete van. Az energia csökkentése, valamint a szabályozott táplálékellátás védelmet nyújt a civilizációs betegségek ellen: túlsúly, cukorbetegség, stb. Mindezek mellett gondoltak az allergiában, vagy ételintoleranciában szenvedő kutyákra, az ő szükségleteik kielégítésére fejlesztették ki a Happy Dog Africa termékeket.
  • Sokaknak furcsán hat, hogy a kutyaeledelbe szárított gyógynövényeket tesznek, hogy a gyomornak, bélrendszernek és magának a vérkeringésnek megfelelő működését elősegítsék. Ezzel is az egészséges emésztéshez járulnak hozzá.
  • Megfelelő mennyiségű nyomelemeket tartalmazó kutyaeledelek segítenek kedvenceinknek, hogy hiánytünetek ne jelenjenek meg a szervezetükben. Így például megfelelő mennyiségben tartalmaz kalciumot és foszfort.
  • A bőr és a szőrzet egészségét megőrizni segít a tápba kevert darált lenmag, amely bőven tartalmaz az egészséges szőrzethez és bőrhöz szükséges Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat.
  • A glükozaminoglikánok segítenek az egészséges porcok, inak és ízületek működésében, ezt a fontos hozzávalót is természetes eredetű összetevőből fedezik: az új-zélandi zöldkagylóból.
  • Az emésztést elősegítő darált lenmagon, gyógynövényeken kívül kerül a kutyaeledelekbe megfelelő mennyiségű gyümölcs is.

2 fázisú koncepció szerinti szükséglet

Közepes és nagyobb termetű kutyafajták energiaszükséglete nemcsak felnőtt korban tér el, hanem már kölyökkorban és fiatalkorban is. Az életkornak és szükségleteknek megfelelő növekedés biztosításához kifejlesztették a 2 fázisú koncepciót a Happy Dog üzemeiben. A kutyáink egészségéhez, kiegyensúlyozottságához jó minőségű, szárazeledel fogyasztását javasoljuk.

A száraz tápokon kívül természetesen 100% hústartalmú konzervételek széles kínálatából is válogathatnak a Happy Dog kutyaeledeleket kipróbálni és használni vágyó gazdik.