11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
18°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Miért praktikus reklámajándék az egyszer használatos esőkabát?

Az ősz beköszöntével egyre gyakrabban lehet számítani arra, hogy elered az eső és könnyen bőrig ázhatunk. Ennek az lehet a következménye, hogy jól megfázunk és hosszan kúrálhatjuk magunkat otthon.

Ezt elkerülendő nagyon praktikus dolog, ha magunknál hordunk egy egyszer használatos esőkabátot, mely könnyű és kis helyen is elfér, mindezek mellett pedig kiválóan alkalmas nagy felülete miatt egy cég logójának elhelyezésére. Azaz reklámajándéknak nagyon jó választás lehet.

Ősszel ez az egyik legkedveltebb reklámajándék ötlet

A reklámajándékhoz fűzött reményünk az, hogy az ajándékozottnak eszébe jussunk, ha meglátja cégünk logóját a kapott szuveníren. Ezért olyan ajándéknak kell lennie, ami praktikus és valóban hasznos darab lehet az ajándékozott számára.

Ezzel nem lőhetünk nagyon mellé, mert esni bármikor eshet az eső, és könnyen magunkkal vihetjük bárhova, szükség esetén pedig könnyedén felkaphatjuk ruházatunkra. Megkímélhetjük magunkat és az öltözékünket attól, hogy tönkretegye a napunkat az eső azzal, hogy úgy megázunk, hogy teljes ruhacserére legyen szükségünk, de azonnal.

További kiváló reklámajándék a telefon és pénztárca tartó egyben

A pénztárcánk és a telefonunk minden esetben nálunk szokott lenni, ezért egy ilyen tartó nagyon hasznos lehet. Ez a 2 az 1-ben megoldás azért is jó, mert így elég egy dologra koncentrálnunk, hogy mit is ne felejtsünk otthon, persze csak ha benne van már a pénzünk és a telefonunk is, leegyszerűsítvel ezzel az életünket.

Összecsukható bevásárlótáska, mely mindig kéznél van

A táskánk egyik alapdarabja manapság az összehajtogatható bevásárló táska, ugyanis napjainkban már a környezettudatos üzletek nem adnak ingyen minden termékük mellé nejlonzacskót. Ezért nagyon jó dolog, ha az ember táskájában mindig van egy ilyen összecsukható bevásárlótáska, mely pici helyet foglal, és bármikor egy mozdulattal könnyen kinyitható, és már pakolhatjuk is bele a vásárlásunk tartalmát. Így mi is jobban járunk, hiszen mi is tettünk a környeetünkért azzal, hogy nem vásároltunk egy újabb nejlonzacskót, szennyezve ezzel a nem lebomló anyaggal a környezetünket. Egy ilyen bevásárlótáskát is nagyon könnyen tudunk emblémáztatni.

Különböző színekben és fazoban érhetőek el. Csak keressük fel az 1001 Reklámajándék weboldalat, ahol széles választékkal várják, hogy kielégíthessék igényeinket, hiszen több mint 40000 termék közül szemezgethetünk. Ha tehetjük, legyen személyes az ajándék, mert ezzel is kifejezhetjük szándékunkat a további sikeres együttműködés reményéről.