30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Szerda
17°
2022.08.14. , Marcell
filter.hu filter.hu

Legyen sasszemű, válassza a TOP GUN pilóták FEMTO lézerkezelését!

Kevesen nézhetnek olyan szemmel a világra, mint a magasban manőverező pilóták vagy az űrsétát végző asztronauták. Sasszemű azonban bármelyikünk lehet – ha szükség van rá, akár még ezek a szuperemberek is. *hirdetés

A biztonságos, kényelmes és gyors FEMTO lézeres szemműtétet ugyanis még a szigorú bekerülési követelményeiről ismert amerikai haditengerészet és a NASA is engedélyezte a pilóták és az űrhajósok számára.

A sztárok lézerkezelésének is nevezett FEMTO eljárásnak olyan celebritások köszönhetik éles látásukat, mint Brad Pitt, Tiger Woods és Courtney Cox. A világszerte népszerű eljárás, mely egy magyar találmányon alapul, az Ön számára is könnyen elérhetővé teszi a sasszeműséget.

Ezért merőben új élmény sasszeműnek lenni

A FEMTO kezelés akár 100%-nál is jobb látásélességet biztosíthat, vagyis a műtétet követően még annál is élesebben láthat, mint előtte szemüvege vagy kontaktlencséje segítségével. Ennek oka, hogy a lézer olyan rejtett fénytörési hibákat is korrigálhat, melyeket ezen eszközök nem.

A javulás mértéke számszerűsíthető is, Rubint Réka fitneszedző például 160%-os látásélességet ért el. Réka aktív sportolóként egy idő után komoly nehézségként élte meg a kontaktlencse viselését, mert szeme egyre érzékenyebben reagált rá. A Sasszem FEMTO lézerkezeléssel mindössze 1 napot kellett kihagynia és újra felvehette a megszokott tempót, ám az addigi kényelmetlenségek nélkül.

„Kedden megműtött a doktornő, és én szerdán már tudtam edzeni… A műtét utáni nap már ugyanazt az életet tudtam folytatni, amit megszoktam” – számolt be az eljárásról, amellyel olyan lett látása, akár egy vadászpilótáé.

Kiss Norbi, az EB-győztes kamionversenyző számára az éles látás szintén munkaeszköz, érthető, hogy megunta a kontaktlencsével való bajlódást.

„A műtét gyors és fájdalommentes volt, egyáltalán nem éreztem kellemetlenséget. Tényleg feleslegesen izgultam!”

– mesélt a Sasszemklinika FEMTO kezeléséről, amely után mindössze pár óráig tapasztalt fényérzékenységet, majd este már probléma nélkül gyakorolt szimulációs programján.

A FEMTO lézer magyar találmány

Mielőtt Dr. Juhász Tibor, a San Diegóban kutató magyar fizikusprofesszor megalkotta a világ első femtolézerét és ezzel forradalmasította a lézeres látásjavítást, a sasszeműség elérése valamivel körülményesebb volt.

A számítógépes vezérléssel, a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer azért jelentett áttörést, mert a szaruhártya legmélyebb rétegeiben hat és a lehető legszabályosabban alakítja ki annak anyagából az úgynevezett védőlebenyt. Ma ezt tartják a legmodernebb, legbiztonságosabb lézeres módszernek a látásjavítás terén.

Sasszeműség lépésről lépésre

A fájdalommentes Sasszem FEMTO kétlézeres kezelés első lépéseként a femtosecundumos lézer precízen kialakítja a védőlebenyt a szaruhártya anyagából. Majd ezt követően a repülőpontos lézer elvégzi a szaruhártya átalakítását. A kezelés után sem tapasztalható fájdalom, 1 nap pihenést követően másnap dolgozhatunk, 3 hétig kell szemcseppet használni.

Az eredmény pedig igen tartós, hiszen a FEMTO eljárással elért látásjavulás egy életre szól. Egy ekkora változás jótékony hatását minden bizonnyal Ön is megtapasztalja majd mindennapjaiban, munkájában, magánéletében.

Legyen Ön is sasszemű, válassza a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták lézerkezelését, a Sasszem FEMTO kezelést!

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra most: www.sasszemklinika.hu 

*hirdetés

Szépségtippekkel kapcsolatos cikkeket olvashatsz még, ha kicsit lentebb görgetsz, ahol a csúszka/szűrő segítségével azt is megnézheted, mit olvastak legszívesebben mások.
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok