20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
17°
Péntek
17°
2023.10.03. kedd, Helga
filter.hu filter.hu

Demi Lovato Nicki Minaj miatt hagyta ott a Met-gálát?

Demi Lovato most vallott a Billboard magazinnak nem éppen kellemes első Met-gála (évente megrendezett adománygyűjtő ünnepség) élményéről.

A Billboard friss számában Lovato megerősítette, hogy szörnyű élménye volt egy celeb miatt, aki nagyon szemét módon viselkedett vele. A 25 éves énekesnő elmondta, hogy annyira oda nem valónak érezte magát, hogy kísértést érzett arra, hogy visszaessen:

„Nagyon klikk-szerű volt, olyan feszélyezetten éreztem magamat, hogy legszívesebben ittam volna.„

A Sorry Not Sorry (Sajnálom, hogy nem sajnálom) című szám énekesnője, aki több mint öt éve józan, azután, hogy bipoláris zavar, bulémia, önveszélyesség és visszaeső drogfüggőség miatt kezeltette magát, elismerte, hogy a 2016-os Met-gálát este 10 órakor otthagyta egy bizonyos celeb miatt, és egyenesen az Anonim Alkoholisták  találkozójára ment.  "A ruhámat lecseréltem, de a több millió dollár értékű gyémántjaim rajtam voltak az AA találkozón", vallotta be az énekesnő.

Demi Lovato, aki brutálisan őszinte szokott lenni interjúkban és a közösségi médiában, nem nevezte meg az illető celebet, aki miatt majdnem inni kezdett, de a rajongói sejtik, kiről lehet szó. Nicki Minaj, aki Lovatoval együtt a Moschino divatház tervezőjével, Jeremy Scottal vett részt a gálán, feltett hármójukról egy képet az Instagramra, de nem jelölte meg rajta Demi-t.

Demi Lovato ezek után feltett az Instagramra egy másik képet, amin ő maga  láthatóan kellemetlenül érzi magát, és amin - a rajongói szerint - Nicki Minaj ferde szemmel néz rá.  A képet a  következőképen feliratozta:

" 1. Hihetetlenül zavarban vagyok 2. A rám vetülő árnyék valójában feldob."

Lovato megerősítette a Billboard-nak, hogy valószínűleg nem fog részt venni a rangos, elegáns adománygyűjtő ünnepségen a jövőben.

Forrás: www.providr.com

A sztárok szerelmi, baráti vagy munkakapcsolatairól sok információt találhatsz "Sztárkapcsolatok" témánkban.
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok