9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Kiakadt a fotósokra Michael Jackson lánya, aki gyönyörű nővé érett. És azok a szemek...!

Paris Jackson szeme rendkívül kék, de ez csak egy ritka elváltozás miatt van. A fotósokra viszont érthető okokból akadt ki legutóbb.
Paris-Michael Katherine Jackson 

Született: 1998. április 3. (életkor 19), Beverly Hills, Kalifornia, Egyesült Államok

Jelölések: Teen Choice Awards - Legszexibb nő kategóriában, Teen Choice Award for Choice Model

Szülők: Michael Jackson, Debbie Rowe

Filmek: Gringo

Paris Jackson, Michael Jackson lánya nagyrészt a "radar alatt" maradt tragikusan fiatalon elhunyt édesapja 2009-ben bekövetkezett halála előtt és egy ideig utána is. Később azonban kilépett a rivaldafénybe.

Több évig küzdött depresszióval és a kábítószer-függőséggel, majd négy évvel  apja halálát követően, több öngyilkossági kísérlet után  Paris kénytelen volt terápiára vonulni.

A 18 évesen kezdte megmutatni magát, és feltűnő szépségével gyorsan a kifutók egyik kedvencévé vált, de zenél is, és most már a Gringo című filmben is látható Charlize Theron és Amanda Seyfried oldalán.

A film bemutatóján is ragyogott, ahol sokak örömére élete egyik legfontosabb férfija kísérte el, bátyja, a 21 éves Prince Jackson, aki büszkén feszített csinos húga mellett az A-listás sztárokkal teli díszbemutatón.

A legkisebb Jacksont, Blanketet hiányolták az eseményről, de ő ellentétben az idősebb testvéreivel, ha teheti, kerüli a reflektorfényt: csak nagyon ritkán látni a vörös szőnyeges eseményeken, így annyira nem volt váratlan, hogy nővére színésznői debütálása kedvéért sem állt nyilvánosság elé.

A bemutatót követően Paris azonban a Twitteren fakadt ki a saját fotói miatt, és azt szeretné, ha nem variálnának a fotósok a bőrszínével utólag. Világosan leírta, hogy nagyra értékeli a fotósok munkáját, de arra kéri őket, hogy hagyják abba a bőrszíne világosítását, és ezzel együtt a bőre sötétítését is.

"Vagyok, aki vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy nézek ki, és nagyon boldog vagyok így a bőrömben."

Fotó: JB Lacroix/WireImage/Getty Images

Az egyik különlegessége mesés szempárja. Ha megnézed, láthatod, hogy csodálatos, jeges kék szeme van.

Itt van egy közeli felvétel:

Bár a kék szemek nem ritkák, láthatjuk, hogy a Paris íriszei egyedien kék árnyalatúak, és ennek van egy tudományos oka.

Paris sminkese, Jo Baker szerint ritka genetikai "betegsége" okozza a sajátos árnyalatot.

Bár Baker nem mondta az állapot nevét, a Hello Giggles végzett egy kutatást, hogy kiderítse a pontos okát, és megállapította, hogy nagy valószínűség szerint ezt a kék szemszínt a Waardenburg-szindróma okozta. (A betegség olyan "genetikai körülmények csoportja, amely halláskárosodást okozhat, vagy a haj, a bőr és a szemek színeződését (pigmentációját) megváltoztathatja".) A cikk szerzői hangsúlyozzák, hogy ezt orvosi vizsgálatok hiányában bizonyítani nem tudják, de ez az elváltozás többek között szokatlanul halvány kék szemeket idézhet elő.

Íme két példa a betegség szemszínben megmutatkozó hatására:

Amennyiben érdekelnek a sztárok öltözködésével, külsejével kapcsolatos híreket, akkor érdemes követned "Így öltöznek ők" témánkat, amit itt lentebb beágyazva is megtalálsz.
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
Ejha!
Ajjaj!
További anyagok