8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Lady Gaga és Christian Carino tavaly eljegyezték egymást - és ezt mindannyian kihagytuk!

Jó kis románc! Lady Gaga egy ovális alakú, rózsaszín gyémánt gyűrűt villantott fel párja, Christian Carino oldalán a Grammys-en, ami arra enged következtetni, hogy nagy esemény van készülőben. Két forrás is megerősíti a Life & Style magazinban, hogy a múlt év végén titokban eljegyezték egymást, és most az esküvői terveken dolgoznak.

"Az otthon nem az, ahonnan származol, hanem ahová tartozol. Van, aki beutazza érte az egész világot, van, aki ezt egy emberben találja meg. "- Beau Taplin

"Gaga és Christian azt tervezik, hogy nyáron, Olaszországban fognak összeházasodni", mondta egy exkluzív forrás a Life & Style-nak. „Klasszikus olasz hagyományokkal kombinált exkluzív esemény lesz."

Mind a 31 éves Gaga, mind a 48 éves Christian olasz családból származik, és így nem lesz nehéz megegyezniük a részletekben, miközben  búcsút intenek a szingliségnek.  Gaga szülei, Joe és Cynthia Germanotta segítenek egy "olasz ihletésű menüt" kialakítani,  mondja a forrás,  Gaga pedig  Donatella Versace-val tárgyal  arról, hogy milyen személyreszabott menyasszonyi ruhát készítsen neki. Gaga - mondja a forrás - soha nem volt boldogabb.

Fotó: Christian Carino Instagram

A 2018-as Grammys nem az első alkalom volt, amikor a Lady Gaga rajongók láthatták őt ezzel a különleges gyűrűvel hivalkodni. November végén Gaga több képet posztolt az Instagramon egy Miami-i utazásról, és szó szerint mindenki a szikrázó gyűrűt bámulta.

Fotó: Lady Gaga Instagram

Az énekesnő korábban Taylor Kinney jegyese volt, de 2016 júliusában szakítottak. Gaga a Howard Stern Show-ban beszélt a kapcsolatukról.

"Nagyon közel állok Taylorhoz. De az élet változik,  mindannyian különböző  korszakokon megyünk át, és különböző dolgokra összpontosítunk."

Hozzátette: "Az az igazság, hogy kreatív átalakulásaim során az elmúlt években Taylor mindig is nagyon támogató és kedves volt velem." Azért sokan kíváncsiak rá, hogy vajon mennyire fogja Taylor ezt a házasságot  támogatni.

Forrás: www.lifeandstylemag.com

Hazai és külföldi sztárok kapcsolatairól sok-sok cikket találsz a lenti témánkban. A szűrő használatával pedig azt is láthatod, mit olvastak mások.
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok