23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Válik az agymenők sztárja

Ahogy nincs szerencséje Stuart Bloomnak a nőkkel az Agymenőkben, úgy az életben sincs – mint az ábra mutatja.

A https://theblast.com/ szerint Kevin Sussman és Alessandra Young tavaly október közepén indították el a válást, és most nyakig ülnek benne.

Sussman házasságáról nem sokat lehet tudni, de a válási papírokból annyi kiderül, hogy az esküvőjük 2006 januárjában volt, és 2012 szilveszterkor mentek szét. Young nem kér tartásdíjat, mert Sussman a szétköltözéskor kifizette.

Az Agymenők a leghosszabb ideje tartó munkám, akár színészként, akár a színészeten kívülieket nézem. Fantasztikus. Bőven volt már előtte tévés munkám, meg tudom ítélni, milyen tök jó, aranyos és laza mindenki az Agymenőkben – mondta Sussman egy indiai portálnak. Ezt igazából az előtt mondta, hogy pletykák kerültek nyilvánosságra a stáb összeférhetetlenségéről.

Én tényleg azt hiszem, hogy a sorozat sikerének egyik oka egyszerűen a szerencse. Nyilván szerencsém volt, hogy megkaptam a szerepet, és a sorozatnak szerencséje lett, hogy a benne dolgozó emberek jól tudnak együttműködni. Hosszú ideje dolgozunk egymással szoros közelségben, a stábban mindenki egymás barátja. Nincs ott egyetlen hülyegyerek se. Mindenki szuperkedves, senki se nagyképű vagy hasonló.

Az Agymenőkön kívül Sussman több filmben és sorozatban játszott, pl. az Égető bizonyítékban, a Majdnem híresben, a Ki ez a lány?-ban és a Bérgyilkosékban.

Forrás: http://popculture.com/

Sztárok életével kapcsolatos hírek közül válogathatsz a Sztárkapcsolatok témánkban, akár itt lentebb is.
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok