33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
33°
Csütörtök
33°
2022.07.04. hétfõ, Ulrik
filter.hu filter.hu

Egy bébiétel gyártó idei arca egy down-kóros kisfiú lett, aki elrabolja a szívünket!

Bill Partyka, a cég elnöke az esemény alkalmából kiadott sajtóközleményben így fogalmazott: „Az idén Lucas győzelmes mosolya és vidám arckifejezése hódította meg a szívünket.”

Bár Lucas Warren a mamája szerint olyan, mint a többi egyéves gyerek: „szeret játszani, nevetni és megnevettetni másokat”, most ő lesz a világ egyik leghíresebb egyévese, mert ő lett az amerikai Gerber bébiétel-cég 2018-as arca. Mi több: ő az első Down-kóros reklámarc a Gerber cég 90 éves történetében.

Bill Partyka, a cég elnöke az esemény alkalmából kiadott sajtóközleményben így fogalmazott:

„Az idén Lucas győzelmes mosolya és vidám arckifejezése hódította meg a szívünket.”

Lucas úgy nyerte meg a fotóversenyt, hogy a mamája nem is akarta benevezni! Akkor töltötte föl az Instagramra Lucas fényképét, amikor egy rokona mutatta neki a hirdetést. Végül több mint 140,000 fénykép közül választotta ki a Gerber Lucas-t, aki ezzel 50,000 dollárt is szerzett a szüleinek.

"Büszkék vagyunk arra, hogy Lucas most már nemcsak nekünk szerez örömet, hanem az egész országnak. Reméljük, ez jobban fölhívja majd a figyelmet a fogyatékosokra, és ráébreszti az embereket, hogy ha elfogadják és támogatják őket, akkor ezek az emberek is meg tudják változtatni a világot – akárcsak a mi Lucas-unk!" – mondta az édesanya.

Az első Gerber-baba, a 91 éves Ann Turner Cook is gratulált Lucas-nak és a szüleinek. A Nestléhez tartozó Gerber cég 2010 óta folyó fotóversenyében az idén további 12 aranyos kisbabát díjaznak az „Izgő-mozgó-kuncogó” és a „Legcsinosabb” kategóriákban. Az Izgő-mozgó-kuncogók 500 dollárt kapnak és egy évre elegendő Gerber bébiételt meg Purina állateledelt. A Legcsinosabbak díja szintén 500 dollár, továbbá Gerber gyerekruha 250 dollár értékben és egy évre elegendő Gerber bébiétel.

Forrás: http://www.lifeandstylemag.com/

További gyerekekkel kapcsolatos híreket találsz a lenti témában.
Miért történhet?
Ez jó!
Miért történhet?
Ez jó!
Miért történhet?
Ez jó!
Miért történhet?
Ez jó!
További anyagok