8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Mama June nem fogja eltartani a lányát meg a kisbaba apját!

Emlékeztek még Mama June-ra, Pumpkin-ra és persze Honey Boo Boo-ra? Mama June Shannon lányának, Lauryn Shannonnak és a partnerének, az ugyancsak középiskolás Josh Efridnek tavaly decemberben született a kisbabája, Ella Grace. A valóságshow-sztárnak azonban volt ehhez néhány szava.

Bár itthon sokak sajnálatára mostanában nem követhetjük nyomon Honey Boo Boo, Mama June és Pumpkin életét (amit persze sokan meg nem is bánnak), de Amerikában még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, és persze zajlik is az élet a családban...

Josh az idegeimre megy – mondta a WE amerikai tévé Mama June: From Not to Hot péntek esti sorozata egy epizódjában, amit még a szülés előtt vettek föl, de csak február 2-án került adásba. – Megmondtam neki: vállaljon rendes munkát, hogy eltartsa az unokámat. És erről nem fogok letenni. Lauryn 17 éves, a középiskolát az idén fogja befejezni – és már van egy gyereke. Nem ért a pénzhez. Csak úgy odajön hozzám, és kér 100 dollárt vagy pénzt benzinre… De ha Josh azt hiszi, hogy én mindig el fogom tartani őket … akkor majd pofára esnek.

Némileg más véleményen van Mama June új barátja, Geno Doak:

June és Josh egyáltalán nem jönnek ki egymással, de jobb lesz a helyzet, ha megjön a baba. Legalábbis akkor, ha nem hasonlít Josh-ra.

Az epizódban később Mama June a legkisebb lánya, Alana – Honey Boo Boo – apjával, Mike Thompsonnal a láthatásról veszekedett. – Mi a fenét fogsz mondani az ügyvédnek? Azt, hogy: csóró apa vagyok? És hogy a sz@rba fogsz fizetni az ügyvédnek? Még egy bögréd sincs, amibe belepisálnál! – mondta June Shannon az exének, amire ő dühösen így felelt: - Márpedig én be fogom idéztetni a s…edet a bíróságra.

Mike új felesége, Jennifer Lamb azt a pletykát terjeszti, hogy nem is Mike Honey Boo Boo apja. – Lehet abban valami, amit az ügyvéd mondott. Mert azt kérdezte: lehetséges-e, hogy nem Mike Honey Boo Boo biológiai apja. És hogy volt-e apasági teszt – mondta az epizódban. – Ha kiderül, hogy Alana nem Mike-é, akkor egy életre megszabadulok June Shannontól. Én aztán tutira nem fogok gyerektartást fizetni egy olyan gyerek után, aki nem Mike-é – jelentette ki.

Forrás: http:// www.lifeandstylemag.com/

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan élik a kisebb/nagyobb sztárok családi életüket, hogyan nevelik gyerekeiket, milyen problémákkal hogyan küzenek meg, akkor az És ők hogy csinálják témánkban erről sok cikket találsz, akár itt lentebb is.
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
Magyar híresség
Külföldi sztár
További anyagok