28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Eminem nagyon nekiment Trumpnak!

Egyre több külföldi sztár gondolja úgy, hogy szóvá kell tennie Donald Trump amerikai elnökkel szemben érzett ellenszenvét. Most Eminem ismét beállt a sorba, és most sem válogatta meg a szavait...

A híres rapper Eminem nem bánta meg, hogy nekiment Donald Trump elnöknek és támogatóinak, jóllehet lehetnek köztük a hip-hop sztár rajongói is.

"Egy kib@szott senkiházi  jobb lett volna elnöknek, mint Donald Trump "- mondta a Detroit-i (USA) rapper énekes a Billboard magazinnak adott új interjújában. 

Eminem visszatérően kritizálta Trumpot, azokat, akik szavazatukkal hatalomra segítették, és egyes megosztó nézeteiket - utoljára egy dalával a 2017-es BET Hip Hop Awards díjkiosztó ünnepségen.

 A rapper azonban nem aggódik túlságosan, hogy politikai nézetei veszélyeztetik rajongóinak ragaszkodását.

Végül is, ha elvesztettem a rajongói táborom felét, ám legyen. Úgy érzem, hogy igazságos dologért álltam ki és jó oldalon vagyok – mondta Eminem a Billboard-nak.

Az interjúban válaszolt a vádakra is, miszerint képmutató a dalainak olykor nőgyűlölő és homofób szövege.

Sok sz@r kajánságból hangzik el, azért, hogy reakcióra késztesse az embereket. Ugyanez azonban nem mondható el Trumppal kapcsolatban, - tette hozzá. Művészi szabadságom, hogy kifejezzem magamat. Legjobb tudomásom szerint Trump nem művész és nincs művészi szabadsága. Én nem egy kib@szott elnök vagyok.

Forrás: HuffingtonPost

További cikkeket olvashatsz lentebb Donald Trump elnöki tevékenységéről és családi életéről a témánkban
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
További anyagok