8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2021.04.20. kedd, Konrád, Tivadar
filter.hu filter.hu

Eminem nagyon nekiment Trumpnak!

Egyre több külföldi sztár gondolja úgy, hogy szóvá kell tennie Donald Trump amerikai elnökkel szemben érzett ellenszenvét. Most Eminem ismét beállt a sorba, és most sem válogatta meg a szavait...

A híres rapper Eminem nem bánta meg, hogy nekiment Donald Trump elnöknek és támogatóinak, jóllehet lehetnek köztük a hip-hop sztár rajongói is.

"Egy kib@szott senkiházi  jobb lett volna elnöknek, mint Donald Trump "- mondta a Detroit-i (USA) rapper énekes a Billboard magazinnak adott új interjújában. 

Eminem visszatérően kritizálta Trumpot, azokat, akik szavazatukkal hatalomra segítették, és egyes megosztó nézeteiket - utoljára egy dalával a 2017-es BET Hip Hop Awards díjkiosztó ünnepségen.

 A rapper azonban nem aggódik túlságosan, hogy politikai nézetei veszélyeztetik rajongóinak ragaszkodását.

Végül is, ha elvesztettem a rajongói táborom felét, ám legyen. Úgy érzem, hogy igazságos dologért álltam ki és jó oldalon vagyok – mondta Eminem a Billboard-nak.

Az interjúban válaszolt a vádakra is, miszerint képmutató a dalainak olykor nőgyűlölő és homofób szövege.

Sok sz@r kajánságból hangzik el, azért, hogy reakcióra késztesse az embereket. Ugyanez azonban nem mondható el Trumppal kapcsolatban, - tette hozzá. Művészi szabadságom, hogy kifejezzem magamat. Legjobb tudomásom szerint Trump nem művész és nincs művészi szabadsága. Én nem egy kib@szott elnök vagyok.

Forrás: HuffingtonPost

További cikkeket olvashatsz lentebb Donald Trump elnöki tevékenységéről és családi életéről a témánkban
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
Az elnök
Az ember
További anyagok