8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Ed Sheeran eljegyezte gyerekkori barátnőjét

Ed Sheeran az Instagramján jelentette be, hogy eljegyezte a barátnőjét, Cherry Seabornt. A csúcsdöntögető sztár ezt írta: „Az óév utolsó pillanatában még szereztem magamnak egy menyasszonyt. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, a macskáink is nagyban dorombolnak.”

A 26 éves Sheeran 2015 júliusa óta jár Seabornnal, a nyilvánosság azonban csak több hónap múlva értesült erről, amikor az első évfordulójukon Taylor Swift minden jót kívánt nekik az Instagramon. Most már több mint egy éve élnek együtt. 2016-ban költöztek össze, amikor Sheeran egy évre visszavonult a nyilvánosságtól. A framlingtoni iskola óta ismerik egymást a 25 éves Seaborn-nel, oda jártak mindketten. Teenagerként azonban még nem voltak egy pár.

Egy osztálytársuk szerint Ednek már az iskolában tetszett Cherry, de ő akkor mással járt.

Sheeran-nek több prominens kapcsolata volt Seaborn előtt. 2012-ben Nina Nesbitt énekes-dalszerzővel futott, ő ihlette Sheeran második nagylemezén, az X-en a Nina és a Photograph dalokat. Később, 2014-ben a Jamie Oliver cégénél dolgozó Athina Andrelos-sal járt egy évig. Sohasem tartóztatta meg magát attól, hogy romantikus kapcsolataiból dalokat merítsen. Elterjedt a vélemény, hogy a Don’t dal inspirációja Sheeran-nek egy balul sikerült kapcsolatából eredt Ellie Goulding popsztárral.

Nyilvánvalóan Seaborn is több nagy siker inspirálója volt: ilyen a tavalyi nyár hatalmas slágere, a Shape of You, sőt Sheeran a Perfect-et egyenesen Seborn-nak ajánlotta.

A dal szövege szerint

„Rátaláltam egy nőre, aki erősebb bármelyikünknél. Arról álmodik, amiről én. Bárcsak megosztaná velem az otthonát egyszer.”

Sheeran azt mondta az angliai Radio2-nek:

"Biztonságban vagyok. Együtt élünk és vannak macskáink. Azt hiszem, ha egy párnak vannak macskái, az nagyjából azt jelenti: ennyi."

Seaborn Amerikában végezte az egyetemet. Vezetés és szervezés mesterszakos diplomája van, és állítólag New York-ban dolgozott a Deloitte-nél, mielőtt hazatért Angliába. Nem minden Sheeran-rajongó boldog tőle a hálón, de akik igen, azok lelkesednek. Nem próbál osztozni Sheeran népszerűségében: 332 követője van az Instagramon, miközben a vőlegényének 18,9millió – a profilképén azonban Sheeran ad puszit az arcára. 

Forrás: The Telegraph

Sztárok szerelmi vagy egyéb kapcsolatairól itt még több cikket olvashatsz, a csúszka segítségével pedig azt láthatod, mások mit olvastak!

Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok