7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Hogyan segíthetsz kutyádon, ha baj van?

Az igazi kutyás mindent megtesz kedvence egészsége érdekében és ez a könyv 300 oldalnyi segítség gyakorló és leendő gazdiknak egyaránt.

A Kutyaelsősegély egy olyan, Magyarországon egyedülálló kézikönyv, amely egy kutyás háztartásban elengedhetetlen, hiszen az alap elsősegély ismereteken túl - aminek alkalmazása természetesen egyetlen esetben sem helyettesíti a haladéktalan állatorvosi ellátást - még számos hasznos tudnivalót is tartalmaz, mint például kutyatartással, betegség felismeréssel kapcsolatos információkat, baleset körüli teendőket.

Leírja, milyen óvintézkedések szükségesek a balesetek megelőzése érdekében és milyen tünetekről ismerhető fel egy haladéktalanul megoldásra váró probléma. Mindezt felhasználóbarát formában, lépésről lépésre leírt információkkal teszi, amelyeket táblázatok és fotós illusztrációk tesznek még könnyebben érthetővé a felelős gazdik számára.

A most megjelent 3., bővített kiadás tartalmaz egy kiegészítő füzetet is, amelyben azok a kérdések kerültek megválaszolásra, amelyek az elmúlt 2 év „Nyújts segítő mancsot!” elnevezésű kutyaelsősegély tanfolyamain a résztvevők részéről még felmerültek. Ráadásul a benne található QR kód segítségével egy plusz videó is ajándékként megtekinthető.

További kutyákkal, kutyázással kapcsolatos cikkek: