28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

A leghátborzongatóbb gyerekrajzok, amiket valaha készítettek

A gyermek ártatlan és tiszta. Pont ebből az ártatlanságából, a felnőttek számára borzalmasnak tűnő dolgok meg nem értéséből következnek olyan rajzok (vagy akár mondatok), amik igazából hátborzongatóak. A Boredpanda egy gyűjteményt adott közre olyan gyermeki "alkotásokból", amiket látva kínos feszengünk, nevetünk és borzongunk egyszerre. Persze a "művésznek" talán lehetetlen lenne elmagyarázni, hogy belőlünk, felnőttekből miért váltanak ki ilyen ambivalens érzéseket ezek a rajzok.

Üdvözlőkártya Anya születésnapjára "Az élet egy csúszda, aminek a végén meghalsz. Most itt jársz." Nem túl rózsás kilátások a jövőt illetőleg...

"Mit csinálsz majd száz évesen? Megszököm a síromból." Az örök életnél talán egy fokkal reálisabb...

A kisfiúra egy olyan lány vigyázott, akit ő nem kedvelt. A gyerek által nem szívesen látott babysittert a következő levél fogadta a szobában. "Kedves Valerie! Takarodj el az életemből!" Ha a maffia küldene ilyet mindannyian nagyon megijednénk.

Bájos gyerekrajz egy vidám, jól sikerült családi piknikről. "Ma egy nagyon szép napot töltöttem el együtt Anyával, Apával és a macskával. Most még a démon is elhagyott engem erre az időre."

Ez most totálisan összezavart minket. "Én és a legjobb barátom."

A hatéves kislány összeveszett apukájával, majd ezt rajzolta. "Ezt fogom veled csinálni."  Egy jó tanács apukának: rejtse el a késeket és zárja magára az ajtót éjszakára.

"Én és apa anya sírjánál." Nagy lehetett az örökség, amit maga után hagyott.

Levél Nagyinak. "Szeretlek akkor is, amikor meghalsz." Megnyugtató tudni.

"Anyu büszke lesz, hogy elaltattam Timy-t." Tuti módszer, hogy a kis Timy örökre elaludjon.

"A nagy örült torony/ öngyilkosok ajtaja/ láva/ láva fiú/ az őrült férfi/ áldozatok" Pokoli torony

Nyolc éves kislány ajándéka az anyukája születésnapjára. "Meglepetés!" Anyuka talán valami szentimentálisabbat többre értékelt volna.

"Kannibál domb" Aki nehezen betűzné ki: az egész forgatag közepén álló alak nem más, mint George W. Bush.