25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
17°
Csütörtök
23°
2022.08.15. hétfõ, Mária
filter.hu filter.hu

Világhírre tör a hazai start-up

Egy magyar start-up forradalmasíthatja a futballt, és akár egy új olimpiai sportágat is teremthet! A Teqball különlegességét jól mutatja, hogy a nemzetközi arca nem más, mint maga Ronaldinho!!

A TEQBALL egy új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére.

A TEQBALL-t egy ránézésre hajlított ping-pong asztalra emlékeztető eszközzel, a TEQBOARD-dal játsszák. Azonban sokkal több ennél....

Az eszköz különleges kialakítása hosszú évek kitartó kutató munkájának és tesztelésének az eredménye, melynek során matematikai-,  fzikai számítások segítségével nyerte el a mai, végleges formáját.

Ronaldinhonak is nagyon tetszett ....

"A TEQBOARD kialakítását úgy terveztük meg, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2 – 3 másodpercenként labdába kell érnünk, melynek köszönhetően, rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, ami nagymértékben javítja a játékosok labdabiztosságát. "

 A megerősített háló plexiüvegből készül, ami lehetővé teszi, hogy a labda a hálóról is mindig igazságosan pattanjon. A Teqball így minden körülmények között egy "fair" játék marad, ahol a szerencsét kiküszöbölték, így valóban midig a  legjobb játékos nyer.

Forrás: http://www.teqball.com/