5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

11 nagyon vicces üzenet anyukáktól és apukáktól

Mi, szülők, akkor is próbálunk gondoskodni gyermekünkről, amikor csak lélekben vagyunk vele. Ennek a fajta törődésnek az egyik kikristályosodása a kis cetlikre írt üzenetek. Ezeken hagyunk útmutatást, jellemzően akkor, amikor munka miatt nem vagyunk otthon. Általában kedves és szeretetteljes szavakat írunk rá, de azért ebben a műfajban is bőven akad példa a humorra. Íme tizenegy vicces üzenet, amit apu, vagy anyu hagyott.

 

"Van egy új szabály. Akkor nem fogod megint ezt a szendvicset kapni tízóraira, ha végre megeszed." Igen, azután nehéz lenne.

"Almás pitét sütni nem az én dolgom. Csináltam helyette kétszersültet." Azért a kettő nem teljesen ugyanaz.

"Örülök, hogy próbálsz segíteni a házimunkában, de kérlek, nem önts többet vizet ebbe a vázába! A benne lévő virágok műanyagból vannak." Amikor a szándék a fontos.

"Ez nem egy üzenet, ami emlékeztet arra, hogy mennyire szeretlek. Csak kifogytunk a szalvétából. Puszi, Anyu!" Akár utalás is lehet a gyereknek, hogy vegyen egy csomaggal.

"Ne légy mérges, úgyis fogynod kellene! A Te gondos anyukád!" Jobb lenne példamutatással leszoktatni a gyereket a nassolásról.

"Belém tedd a piszkos ruhát! Tisztelettel: a szennyeskosár U.i.: Szemmel tartalak!" Nem packáznak vele!

"Kedves Oliver! Igen, elismerem, használtam a laptopodat. (A sajátomnak nem találtam a töltőjét.) U.i.1. : Talán törölnöd kellene a keresési előzményeket. Nagyanyád rosszul lesz, ha meglátja. U.i.2. : Feltételezem, hogy nem tudtad, de ezeknek a dolgoknak inkognitó ablakban is utánanézhetsz. Használd az internetet észszerűen!" Vajon mit találhatott a kedves papa...? :D

"Etess meg!" Egyértelmű.

"Az edények nem fogják magukat elmosni." Szomorú, de igaz.

"Elzártad a gázt a leves alatt?" "És a macskát miért engedted be?!" Egy üzenetben is lehetett volna.

"Három ötletem van, hogyan kerülhetett ez a napszemüveg ide. 1. Eljutottál oda, hogy felvállald valódi szexuális orientációdat. 2. Összebarátkoztál Elton Johnnal. (A google a barátod.) 3. A barátnőd itt aludt éjszaka. U. i.: Remélem a harmadikról van szó." A remény hal meg utoljára.

A Szülő szoba témánkban a kikapcsolódásé, feltöltöltődésé a főszerep, hogy legyen erőtök a boldog, de olykor fárasztó gyerekneveléshez, akár itt is olvashattok további cikkeket: