29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Ismeritek Jody Steel-t? Tud a csaj!

Érdemes megismerni a munkáit, elég látványosak!

A testünk egy vászon, amire nem csak tetoválni, hanem rajzolni, festeni is lehet. Jody Steel egy fiatal floridai művész, aki alapvetően az internetnek köszönheti ismertségét és népszerűségét. Azért nem érdemtelenül, nézzétek meg például ezt, utána mesélünk még róla.

Az ilyen lábfestésekről vált ismerté. Az első egy portré volt, mégpedig a Breaking Bad című tévésorazatból Walter White-é. Ez a Reddit révén vírusként kezdett terjedni, de ekkor még senki sem tudta, ki az alkotó. (a fotó utólagos feliratozása ne tévesszen meg senkit)

A fiatal lány, ahogy mindenki más az iskolai tanulmányait folytatta ekkor, és ahogy sokan mások is teszik, Ő is firkált az órák alatt, a lábára. A különbség annyi, hogy amikor lebukott, a tanárát annyira lenyűgözte a rajz, hogy munkát ajánlott neki, egy novellát kellett illusztrálnia.

"Nagyon egyszerűen kezdődött - mondja. Nem volt papír kéznél, amire firkálhattam volna, így maradt a combom. Sokat rajzoltam az osztályban, és az emberek kezdték észrevenni, és kezdett egyre több mindenkinek tetszeni. A bőröm lett a papírom"

A most 22 éves lány ma már videóra is veszi az alkotási folyamatot, amiket közösségi oldalakon publikál, és rengeteg rajongója, követője van. Sokszor csak fekete tollat használ, és rajzai annyira szépek, kidolgozottak, hogy nagyon sokan tetoválásnak hiszik.

Viszont ma már nem csak a lábára és nem is csak magára rajzol:

 

Ha érdekelnek még egyéb munkái, akkor például itt is megnézheted őket és követheted: https://www.facebook.com/artistjodysteel  (a mi oldalunkat pedig itt, nálunk is sok érdekességet találsz ;) https://www.facebook.com/toptalq )

Addig is íme még egy videó, tényleg szuper a csaj!

De ha mégis inkább tetoválást szeretnél, akkor itt bőven találsz szép és elrettentő példákat is: