30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
23°
Szerda
19°
2022.08.14. , Marcell
filter.hu filter.hu

10 lenyűgöző fotó állatokról az anyaméhben

Egy élet megalkotása, legyen az emberi vagy állati, egy lenyűgözően szép és összetett folyamat. Most egy olyan képsorozatot láthattok, amelyeken meg nem született állatok kerültek lencsevégre.

Egy, - a kígyó kivételével - az anyaméhben fekvő állatokról készült fotósorozatra mindenki kíváncsi. Vagy ha nem, akkor megnézi az első képet és az lesz. Előre szólunk, hogy amit látsz, olyat egyszerű géppel nem lehet fényképezni. Peter Chinn producer egyszerre használta a több dimenziót látó gép, a grafika és a miniatűr kamerák képességeit, hogy létrehozza ezeket a felvételeket. Annak ellenére, hogy a képek bizonyos mértékig manipuláltak, viszonylag pontos képet adnak arról, ami ezeket az állatokat a születés előtt éri. 

Elefánt

 

Jegesmedve

 

Kígyó

 

Delfin

 

Tigriscápa

Kiegészítésként egy lélegzetelállító videó is van a Tigriscápához. Egy vemhes cápa pocakját sikerült ultrahangos vizsgálatnak alávetni, amiből kiderült, hogy a mamában 20 kis cápa növekszik, akik kb. 40-45 centisek voltak ekkor és néhány hónappal később jöhettek világra (kb 9 hónapra van szükség náluk is a kicsik világrajöveteléig). Ez volt a világos az első ilyen ultrahangos vizsgálat, tényleg különleges.

Leopárd

 

Pingvin

 

Chihuahua

 

Denevér