8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Nem érted a kínai horoszkópot? Most elmagyarázzuk!

Az évente 12-szer változó jegyek helyett 12 éves ciklust jár be a kínai állatöv. A patkánnyal kezdődik és a disznóval ér véget - és semmi, de semmi köze sincs a csillagok állásához. Ha azonban egy kínai az iránt érdeklődik, milyen állat évében születtünk, mélyreható következtetéseket von le a válaszunkból...

A Földön élő emberek mintegy egynegyede határozottan hisz abban, hogy mivel egyes állatok szerencsésebbek másoknál, az adott állat évében született emberek is hordozzák ezeket a tulajdonságokat. A gyerekek megtervezett születése mellett kapcsolatokat és befektetéseket is alapoznak ennek a 12 állatnak a jellegzetességeire.

"Még akkor is, ha nem hiszel benne, bölcs dolog lenne ismerni a működését"

– mondja 2016-os TED előadásában ShaoLan Hseuh technológus és vállalkozó. Ebben a tréfás és tartalmas előadásban ShaoLan megoszt néhány ötletet ennek az ősi hagyománynak a megértéséhez. 

"Ha egy kínai megtudja az állatövi jegyedet, rögtön értékel is. Véleményt alkot a szerencsédről vagy balszerencsédről, személyiségedről, pályafutásodról, és arról, hogy mi vár rád az adott évben. Ha közlöd a magad és partnered állatövi jegyét, elképzeli a magánéletedet" – állítja előadásában ShaoLan.

Kattints és tudd meg te is, mit árul el rólad állatövi jegyed!