23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
29°
Kedd
31°
2022.07.02. szombat, Ottó
filter.hu filter.hu

15 fotó, ami bizonyítja, hogy az apák mennyire érzelmesek

Általában az anyáról gondolják, hogy érzelmek - félelem, fájdalom, várakozás és boldogság - széles skáláját éli meg, amikor életet ad egy gyermeknek. De az apák ugyanilyen emocionális hőfokon égnek a szülőszobában. Bemutatunk néhány megható fotót, ami ezt bizonyítja.

A képen látható apa Afganisztánban szolgált katonaként, ahol súlyosan megsérült gyermeke születése előtt három hónappal. Most ő támogatja feleségét a vajúdás alatt.

A képen látható pár között mintha telepátia működne, az apa szavak nélkül tudta, hogy miként támogathatná leginkább az anyát.

Ez az anya nem kért semmiféle fájdalomcsillapítást a szüléshez. Dúla is jelen volt, de a legfőbb lelki támaszt a férj jelentette.

Az apa elsőként érinti meg a fiát, aki medencében született. A vajúdás óráiban a párról sütött, hogy mennyire szorosan egymáshoz tartoznak.

Egy nagyon feszült pillanat. Az anya 20 órás vajúdáson ment keresztül fájdalomcsillapítás nélkül, mert az altatóorvosnak jelen kellett lennie egy hosszú műtéten. Aztán amikor előkerült, akkor rosszul kötötte be az epidurális érzéstelenítést. A pár előtte már három babát vesztett el, az apát felháborította, hogy ezek után hogy bánhatnak így a feleségével.

Az apa végig a felesége mellett volt a hosszú vajúdás alatt. A kisfia éppen akkor érkezett meg, amikor elszundikált. A bába felébresztett, így a karjaiba vehette az akkor világra jött gyerekét.

A pár nem tudta, hogy milyen nemű gyerekük lesz. Az apa most mondja el az anyának, hogy kislányuk született.

Az apa anyja és a fotós a kórházi folyosón várakoztak a szülés alatt. Egyszer csak megjelent az újdonsült apuka, karjában az újszülött kislánnyal. A férfinak folytak a könnyei és csak azt ismételte: "Annyira tökéletes!"

A képen látható apa simogatta és nyugtatta feleségét, majd újszülött fiát a császármetszés alatt.

Az apa magához öleli újszülött fiát.

Apa és újszülött gyereke az orvosi vizsgálat alatt.

Egy apa segédkezik a vízben történő otthonszülésnél.

Egy pár totális boldogságban úszik második lányuk megszületése után.

A családban a hatodik gyerek születik. Az apa így már tökéletesen tisztában van azzal, hogy miként kell elvágni a köldökzsinórt, mégis türelmesen végighallgatja a babát. Az idősebb gyerekek mind fiúk, ők is jelen voltak kishúguk világra jötténél.

A képen látható apa és párja évekig harcoltak, hogy gyerekük lehessen. A nővére is a kórházban várakozott a szülés alatt és a folyosón állva hirtelen meghallotta, hogy a bátyja sír. De egy pillanattal később meglátta, hogy a férfinak a boldogságtól szöktek könnyek a szemébe.