7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

A legszebb sztáranyukák szoptatós fotói

Munkájuk során a vörös szőnyegen pózolnak, miközben vakuk százai villannak. Otthon viszont, ha kell, ők is megszoptatják kisbabájukat. Olykor fotót is készítenek a meghitt pillanatról. Időnként csak kedves családi képnek szánják, de van hogy az anyatejes táplálást kívánják népszerűsíteni saját példájukkal. Íme néhány csodaszép celebmami és néhány (talán még náluk is gyönyörűbb) kisbaba a Szoptatás Világnapja alkalmából.

1. Gwen Stefani

Az énekesnő egyik svájci turnéja közben még szoptatta kisfiát.  Az eseménydús utazás közben Gwen mindig ott szoptatott, ahol éppen alkalma adódott.

2. Angelina Jolie

Ismerve a színésznő habitusát és hozzáállást a világ dolgaihoz, elég meglepő lett volna ha pont ő hagyja ki, hogy egy "brestie-t" tegyen közkinccsé. Azt viszont el kell ismerni, hogy a fotó gyönyörű lett.

3. Gisele Bundchen

A szupermodell ( aki elszánt híve az anyatejes táplálásnak) ez után a híres fotó után elmondhatja magáról, hogy ő tényleg anya és dolgozó nő egyszerre.

 4. Alicia Silverstone

A gyönyörű színésznő minden körülmények között hajlandó szoptatni kisfiát, Bear Blut. Ez a kép séta közben készült és valószínűleg erősen megosztja az anyák "társadalmát".

5. Miranda Kerr

Az ausztrál szupermodell szintén posztolt képet arról, hogyan hangolja össze az anyaságot és a karriert.

6. Liv Tyler

A színésznő nemrég adott életet kislányának, de már megörvendeztette rajongóit egy csodaszép és meghitt fotóval.

7. Doutzen Kroes

A holland modell és családja  2015 márciusában került a Vogue címlapjára.

8. Natalia Vodianova

Az orosz szupermodell képe szintén bejárta a világot.

9. Blake Lively

A színésznő szintén posztolt magáról szoptatós képet, bár az csak a mellékelt szövegből derül ki, hogy  miről is van szó igazából.

10. Alyssa Milano

Még egy dolgozó nő.

+1. Katalin hercegné

Az angol királyi ház egyik legnépszerűbb tagjáról köztudott, hogy szoptatja gyerekeit. Erről azonban nem készülhet fotó. Katalin azt mondja, hogy egy ilyen képpel "ráfoghatnák", hogy állást akar foglalni a "tápszer kontra szoptatás" vitában. A hercegné pedig ennek a látszatát is szeretné elkerülni.