12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Kutyások a Bálna Teraszért

Egy új szórakozási és találkozási központ volt kialakulóban a Duna partján a Bálnánál. De megmaradhat?

A Bálna Terasz egy dunaparti, közkedvelt kutyabarát hely, ahol a négylábúaknak ugyanannyi figyelmet szentelnek, mint a kétlábú vendégeknek.

Másfél évig nem volt semmilyen probléma, a korlátos (közvetlen dunaparti) résznél, a kerékpár út MELLÉ kihelyzett asztaloknál gazdik és kedvenceik nyugodtan üldögélhettek, pár nappal ezelőttig.

Sajnos, a kerékpárosok egy félreértés miatt felháborodtak, mivel átmenetileg egy forgatás miatt nem használhatták a sétányt, ezért panasszal éltek, így az asztaloknak menniük kellett.

Most kutyások fogtak össze egyik kedvenc helyükért, mivel egyébként is sokkal kevesebb kutyabarát hely áll rendelkezésükre Budapesten, mint Európa más nagyvárosaiban. Szerintük Mindenkinek helye van Budapest egyik legyszebb panorámás sétányán, beleértve természetesen kedvenceiket is. :) 

Hogy kifejezzék ezt, július 30-ára egy eseményt szerveznek. Ahogy írják: "jelenjünk meg közösen kutyával, igyunk meg egy koktélt/sört/bort, készítsünk egy közös képet, majd mutassuk meg, hogy ezért érdemes visszatenni azokat az asztalokat az eredeti helyükre! :)"

Tehát ezzel a megmozdulással nem csak a Bálna Teraszért állnak ki, hanem az összes kutyabarát helyért, amit emberek pillanatok alatt elvehetnek tőlük.

Ha kutyás vagy és Te is úgy érzed, fontos a kutyabarát helyek megtartása - természetesen mások igényeit is tiszteletben tartva, de ezt fordított esetben is elvárva - akkor hívjátok meg ismerőseiteket, találkozzunk 2016.07.30-án, szombat este 18:00 órakor a Bálna Teraszon!

Az esemény Facebook oldalához itt csatlakozhatsz!