6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Nagyon vicces fotókkal számolt be a feleség egyszemélyes nászútjáról

Valószínűleg kihozta a helyzetből a maximumot, mert akkora sikere lett az interneten, hogy örökre emlékezetes lesz így számukra a férj nélküli nászút. Az biztos, hogy van humora! :)

Huma Mobin és férje Görögországba készült egy csodás nászútra.  A pakisztáni pár az előkészületei remekül alakultak, egy "apró", bár egyáltalán nem elhanyagolható momentumot kivéve - a férj nem kapta meg időben a vízumot.

Az "álmos könyvek" szerint nem jelent jót az egyszemélyes nászút, már ha nevezhető ez egyáltalán nászútnak, ugye. Mivel az utazás már be volt fizetve és lemondás esetén sem járt volna már vissza a pénz, ezért a pár úgy döntött, hogy a feleség mégis utazzon el, és legalább ő próbálja meg élvezni és felfedezni a csodás Görögországot.

Illetve nem teljesen egyedül utazott - valószínűleg eleve így tervezték -, mert Huma a tíznapos útra elvitte magával férje szüleit; az első este anyósa vállán zokogott – írja a Daily Mail.

Végül összeszedte magát, és rájött, jobban jár, ha a lehetőségekhez mérten megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot. Ez sikerült is neki, hisz olyan képeket küldött haza férjének a leszebb helyekről, amik most az egész világot bejárják. Kicsit "magyaros", sírvavigadós, talán épp ezért szeretjük annyira! :)

Itt még párjával az esküvőn, együtt:

És a "nászút" képekben

Utólag egyébként pótoltak az elmaradást (a görög út még decemberben volt), és a Maldív-szigetekre már közösen utaztak.